• Accommodatie inclusief

Sieben Welten Hotel & Spa Resort

 • Overig
 • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 of 30 nachten
 • Künzell, Hessen
prijs vanaf € 206 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 412
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Elegant 4*-wellnesshotel nabij barokstad Fulda, o.b.v. halfpension, wellnesstoegang, Hydrojet-massage & meer

Hotelfaciliteiten

 • Restaurants
 • Bar
 • Hoteleigen Sieben Welten Spa Resort
 • Fitnessfaciliteiten

 • Niet drempelvrij; niet geschikt voor gasten met een beperking

Locatie
Per auto is het ca. 465 kilometer rijden van Utrecht en ca. 485 kilometer van Brussel. Reis je met het openbaar vervoer naar het Bäder Park Hotel en het Sieben Welten Spa Resort, dan ben je ongeveer 5 uur en 40 minuten onderweg vanaf Utrecht en ongeveer 5 uur en 35 minuten vanaf Brussel. De luchthaven van Frankfurt ligt op ca. 115 km van het hotel en is met het openbaar vervoer te bereiken in ongeveer 2 uur.

Goed om te wetenDoor gebrek aan personeel is Q-Alm alleen in het weekend geopend.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Künzell

Fulda, de stad der barok, biedt mooie bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Stadtschloss van Fulda, het klooster de Frauenberg en de prachtige Schlossgarten. Kom na een actieve dag tot rust met een sessie in de mooie fitnessruimte of laat je spieren ontspannen in de hot tub of de sauna. Tijdens jouw verblijf in dit heerlijke 4*-hotel ontbreekt het je aan niets!

Sieben Welten Therme & Spa Resort

 • Hotel
 • Künzell, Duitsland
 • +3
Lees meer

Superior Plus

Superior Double

FLASH Superior Double

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 10:30 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.