• Accommodatie inclusief

Diana Dauphine Hotel

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Straatsburg, Grand Est
prijs vanaf € 60 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 120
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Prachtig designhotel in het centrum van Straatsburg, dicht bij de kathedraal en de wijk Petite-France, incl. ontbijt

Hotelfaciliteiten Ontbijtruimte Parkeergarage Fietsverhuur Stomerij Wasserij 24-uursreceptie * Oplaadpunt voor elektrische voertuigen

LocatieDe luchthaven van Straatsburg ligt op ca. 16 kilometer afstand. Vanaf Utrecht Centraal is het ca. 6 uur reizen naar het hotel, ongeveer 600 kilometer rijden en vanaf Brussel Centraal is het ca. 440 kilometer rijden en ongeveer 5 uur en 20 minuten per openbaar vervoer.
Bekijk de video voor meer informatie:

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Straatsburg
Straatsburg is de stad met een van de grootste en mooiste kathedralen van Europa en een grensstad met verschillende culturen. Straatsburg, Strasbourg, Straßburg: de Duitse invloeden zijn duidelijk herkenbaar in de Franse stad aan de Rijn. Dat is ook te zien in de keuken, de Elzas staat bekend als culinaire bestemming met prachtige wijnen en de alom bekende Flammküchen. Slenter langs de grachten en 16e-eeuwse vakwerkhuizen in de wijk Petite France en geniet van het goede des levens met prachtige wijnen en gerechten uit de Elzas. Hotel Diana Dauphine ligt in het centrum van Straatsburg, op slechts 800 meter afstand van de kathedraal. In de buurt van het hotel liggen verschillende musea, zoals het Strasbourg History Museum en het Strasbourg Museum of Fine Arts, die allebei 400 meter van het hotel zijn verwijderd.

Hôtel Diana Dauphine

  • Hotel
  • Strasbourg, Frankrijk
Lees meer

Superior room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.