• Accommodatie inclusief

FLEMINGS HOTEL Frankfurt-Central

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Frankfurt am Main, Hessen
prijs vanaf € 45 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 90
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Verblijf in een modern 4*-hotel tegenover het centraal station in hartje Frankfurt, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Bar
 • Digitale e-concierge

Locatie
Het hotel ligt direct tegenover het centraal station van de stad Frankfurt am Main. Per auto is het ca. 410 kilometer rijden van Utrecht en ca. 400 kilometer van Brussel. Reis je met het openbaar vervoer naar het hotel, dan ben je ongeveer 3 uur en 30 minuten onderweg vanaf Utrecht en Brussel.

Goed om te weten
Het ontbijt wordt geserveerd tussen 6.30 en 9.30 uur op weekdagen en tussen 7.00 en 10.00 uur tijdens het weekend.
Het restaurant is gesloten voor de lunchdienst. Je kunt dineren aan de hotelbar, open van maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 0.30 uur.
Het inchecken gebeurt via self-check-in terminals.

Helaas kunnen extra diensten zoals het restaurant of de bar niet op de kamer in rekening worden gebracht. Een pinbetaling ter plaatse is vereist. 

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Frankfurt am Main

FLEMINGS HOTEL Frankfurt-Central ligt tegenover het centraal station en op een steenworp afstand van de beurs van Frankfurt (de zogenaamde “Messe”). Op loopafstand van het hotel tref je talloze cafés, restaurants, winkels en highlights van de stad aan, zoals de Main Tower voor een prachtig uitzicht over de stad, de opera van Frankfurt en het Historisches Museum Frankfurt. Wil je andere plaatsen bezoeken? Reis dan binnen 45 minuten met het openbaar vervoer naar het historische Mainz, binnen 1 uur naar het schitterende Heidelberg en in 3 uur naar Rothenburg ob der Tauber, één van de mooiste plaatsen van Duitsland.

Flemings Hotel Frankfurt-Central

 • Hotel
 • Frankfurt am Main, Duitsland
 • +1
Lees meer

Comfort room BB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.