• Accommodatie inclusief

Hotel Diana Restaurant & Spa

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Molsheim, Grand Est
prijs vanaf € 55 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 110
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Proef van luxe, wijn en heerlijk eten in een chique 4*-hotel met wellness aan de Elzasser wijnroute, incl. ontbijt, wellness & meer

Hotelfaciliteiten Restaurant Lounge bar Zwembad Sauna Stoombad Massages Schoonheidsbehandelingen Fitnessfaciliteiten 24-uursbewaking Stomerij * Wasserij

LocatieDe luchthaven van Straatsburg ligt 18 minuten rijden van het hotel en vanaf treinstation Molsheim (op slechts 5 minuten lopen) ben je hier met een treinrit van 10 minuten. Per auto is het ca. 585 kilometer rijden van Utrecht en ca. 419 kilometer van Brussel.
Goed om te wetenMassages zijn beschikbaar voor individuen of koppels, te boeken voor aankomst rechtstreeks bij het hotel.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Molsheim

Direct aan de oevers van rivier de Bruche bevindt zich Hotel Diana Restaurant & Spa. Maak een heerlijke wandeling door de heuvels, langs talloze wijngaarden, of pak de fiets en geniet met volle teugen van het fantastische landschap. Het nabijgelegen Straatsburg, een prachtige stad vol Duitse en Franse invloeden, bevindt zich per auto op slechts 15 minuten rijden en is een must voor elke bezoeker van de Elzas.

Hôtel Diana Restaurant & Spa by HappyCulture

  • Hotel
  • Molsheim, Frankrijk
  • +3
Lees meer

SUPERIOR ROOM

CLASSIC ROOM

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.