• Accommodatie inclusief

Verblijf in de Duitse Alpen met een prachtig panoramazicht

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Oberstaufen, Bayern
prijs vanaf € 125 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 250
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Luxe wellnesshotel in de buurt van de Beierse Alpen, incl. ontbijt of halfpension, welkomstdrankje, wellnesstoegang & leuke extra's

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Bar
 • Wellnessfaciliteiten
 • Fitnessfaciliteiten
 • Sport- en activiteitenprogramma
 • Parkeren

Locatie
Het hotel ligt op ca. 10 minuten lopen van het treinstation van Oberstaufen. Luchthaven Zürich ligt op ca. 155 kilometer van het hotel, ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden. Luchthaven Innsbruck ligt op ca. 175 kilometer van het hotel, ongeveer 2 uur en 30 minuten rijden.

Goed om te weten
Het hotel werkt samen met de lokale specialist Sport Hauber. De gasten worden individueel geadviseerd in een van de Sport Hauber filialen en een e-bike wordt perfect voor de gast afgesteld. De kosten per dag bedragen €30,00. De medewerkers bij de receptie van het hotel helpen je graag met de organisatie.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Oberstaufen

Duitse gezelligheid en moderne luxe staan vaak haaks op elkaar. Toch is het het Lindner Parkhotel & Spa Oberstaufen gelukt om deze combinatie tot een rustieke retraite om te toveren waar je op een charmante manier eens even flink in de watten wordt gelegd. Vanuit je traditionele, landelijke kamer heb je een adembenemend uitzicht op de Alpen, terwijl je je in de wellness weer in een compleet andere wereld bevindt.

Vanuit het hotel loop je in een paar minuten naar het centrum van Oberstaufen, waar je gezellige pleinen en winkeltjes vindt. Indien je van de bergen houdt, ben je hier zeker op je plaats - maar ook de waterliefhebber komt niet bedrogen uit aan het grootste meer van Duitsland. En al wandelend of fietsend, of 's winters al skiënd, verken je de wijngaarden rondom de Bodensee en besef je hoe mooi je buurland eigenlijk is!

Lindner Hotel Oberstaufen Parkhotel - JDV by Hyatt

 • Hotel
 • Oberstaufen, Duitsland
 • +2
Lees meer

One King Bed room Mountain View HB

One King Bed room HB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.