• Accommodatie inclusief

Mountain-Boutiquehotel Der Grüne Baum

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Ehrwald, Tirol
prijs vanaf € 120 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 240
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Chalet naar Tirools design vlakbij de Zugspitze met prachtige wandel- en golfmogelijkheden, incl. ontbijt of halfpension, spatoegang & meer

Hotelfaciliteiten * Wifi

 • Huisdieren zijn niet toegestaan

 • Bar

 • Restaurant

 • Parkeren (zie ‘Meer informatie’)

 • Wellnessfaciliteiten

 • Massages (toeslag)

 • Tiroler Zugspitz Arena gastenkaart

Locatie

Het hotel ligt op ongeveer 75 kilometer van de luchthaven van Innsbruck. Als je met de trein komt, kun je het hotel vanaf treinstation Ehrwald na ongeveer 1,5 kilometer bereiken. Te voet duurt het ongeveer 19 minuten, met de auto ongeveer 3 minuten en met bus 3 of 150 bereik je de bushalte Ehrwald Kirchplatz in ongeveer 5 minuten, waarna het nog ongeveer 1 minuut lopen is naar het hotel. Per auto is het ca. 853 kilometer rijden van Utrecht en ca. 784 kilometer van Brussel.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Ehrwald

Het Mountain-Boutiquehotel Der Grüne Baum wacht op je, idyllisch gelegen tussen de Zugspitze, Sonnenspitze, Marienberg en Grubigstein. Verken deze schilderachtige omgeving door middel van nordic walking, klimmen, fietsen of tijdens een wandeltocht met een gids. Ook kun je een rondje golf spelen op de Tiroler Zugspitz golfbaan, gelegen in het dal onder het oog van de bergen, op ongeveer 4 minuten rijden van het hotel.

In de koudere maanden kun je heerlijk skiën op de verschillende pistes in Ehrwald, gaan langlaufen midden in de bergwereld van de Tiroler Zugspitz Arena of een romantische sneeuwschoenwandeling maken door het vrijwel ongerepte, besneeuwde berglandschap. 

der Grüne Baum Mountain und Boutiquehotel

 • Hotel
 • Ehrwald, Oostenrijk
 • +1
Lees meer

Doppelzimmer Tirol Deluxe

Doppelzimmer Tirol Premium

Doppelzimmer Tirol Premium HB

Doppelzimmern Tirol Deluxe HB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 16:00 uur

Uitchecken

Tot 10:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.