• Accommodatie inclusief

Sunborn London

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Londen, England
prijs vanaf € 89 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 178
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Geniet van een onvergetelijk verblijf aan boord van een glimmende superjacht aangemeerd in de buurt van de Londense Canary Wharf, incl. ontbijt

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Bar
 • Dek met zonneterras

Locatie
Het hotel ligt op ca. 10 minuten lopen van Lightrailstation Royal Victoria. Luchthaven Londen City ligt op ca. 3 kilometer van het hotel, ongeveer 15 minuten met het openbaar vervoer. Luchthaven Heathrow ligt op ca. 40 kilometer van het hotel, ongeveer 1,5 uur met het openbaar vervoer, terwijl luchthaven Londen Gatwick op ca. 75 kilometer ligt, iets langer dan 1 uur met het openbaar vervoer.
Voor reizigers die aankomen met de trein op St. Pancras Station kun je gebruik maken van de circle, Hammersmith & City, en de Metropolitan lijn, waarna je overstap op Liverpoolstreet op de Victoria lijn. De Vicotria lijn stopt op Custom House, het hotel is dan nog ongeveer 5 minuten lopen.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Londen

Breng een bezoek aan de wereldberoemde Tower of London of het Tate Modern en ga daarna lunchen zoals de Engelsen doen op de foodmarkt bij Leather Lane. Wie na een drukke dag sightseeing even schoon schip wil maken, kan heerlijk genieten van de bijzondere cocktails in de Sundown Bar van het hotel.

Sunborn London

 • Hotel
 • Royal Victoria Dock, London E16 1AA, Verenigd Koninkrijk, Verenigd Koninkrijk
 • +-1
Lees meer

Yacht Executive Room

Classic King Room with River View

Executive Family Dock View

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.