• Accommodatie inclusief

Flemings Selection Hotel Frankfurt-City

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Frankfurt am Main, Hessen
prijs vanaf € 65 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 130
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

4* superior-hotel met oogstrelend interieur in hartje Frankfurt, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten Terras Huisdieren zijn toegestaan (op aanvraag)

 • Bar
 • Restaurant
 • Parkeren (reserveren niet nodig, toeslag)

 • Conciërgeservice

 • 24-uursreceptie

Locatie
Flemings Selection Hotel Frankfurt-City ligt op ca. 4 minuten lopen van S-bahn station Frankfurt(M)Hauptwache. Vanaf Utrecht Centraal is het ca. 3 uur en 40 minuten per openbaar vervoer naar het hotel en ca. 405 kilometer rijden per auto. Vanaf Brussel Centraal is het ca. 400 kilometer rijden en ongeveer 4 uur en 20 minuten per openbaar vervoer.

Goed om te wetenHet dakterras hoort bij het restaurant Occhio Doro en kan alleen worden gebruikt als het restaurant open is.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Frankfurt am Main
Dit hotel ligt in het hart van de stad, op loopafstand van de bekende winkelstraat Zeil en historische bezienswaardigheden zoals de Alte Oper, de Sint-Paulskerk en de Römer. Frankfurt is ook een stad met een lange en roemruchte geschiedenis. Een wandeling van tien minuten brengt je naar de middeleeuwse wijk Romerberg, waar je de prachtige kathedraal van Frankfurt zult zien. Op de uiterste oever van de Main ligt de Museumsfer - het museumdistrict van de stad. Kijk ook eens naar het grote oude operagebouw in het centrum van de stad, waar regelmatig concerten worden gegeven.

Flemings Selection Hotel Frankfurt-City

 • Hotel
 • Frankfurt am Main, Duitsland
 • +2
Lees meer

Superior BB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 23:30 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.