• Accommodatie inclusief

Modern hotel in het centrum van Porto

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Porto, Porto
prijs vanaf € 46 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 92
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Ontdek de stad van de havenwijn vanuit een modern hotel - incl. ontbijt & 1x korting in het restaurant

 • Fris design: Yotel Porto verwelkomt je met een futuristisch en functioneel design dat van je verblijf een belevenis maakt. Heldere en hoge kamers, houten elementen en gedurfde kleuraccenten zullen het hart van elke designfan sneller doen kloppen.

 • Meer dan alleen een restaurant: In het Komyuniti Restaurant kun je ontspannen na het sightseeën, afspreken met vrienden, je e-mails checken of genieten van heerlijke snacks, lichte maaltijden en drankjes. De focus ligt niet alleen op genieten, maar ook op het gevoel van een grote, internationale gemeenschap.

 • Absoluut futuristisch: Heb je een nieuwe handdoek nodig of wil je een fles water op je kamer laten bezorgen? In Yotel Porto zorgen de eigen robots van het hotel voor zulke kleine dingen. Ze nemen de lift zoals elke gast en roepen je als je op je kamer aankomt - een citytrip met ware toekomstvisioenen.

Hotelfaciliteiten Wifi Restaurant Bar Lounge 24-uursreceptie Conciërgeservice Bagageopslag Parkeren (zie ''Details van de aanbieding'') * Huisdieren zijn niet toegestaan

LocatieDe luchthaven van Porto ligt op ongeveer 17 kilometer van Yotel Porto. De reis met de auto duurt dus iets minder dan 25 minuten, terwijl je er met het openbaar vervoer ongeveer 40 minuten over doet - en je hoeft niet eens over te stappen.
Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Porto

Sinds 2020 verwelkomt het Yotel Porto je in het centrum van de Portugese stad aan de rivier de Douro, recht tegenover het grote treinstation Trindade. Dit betekent dat je een perfecte verbinding hebt met het openbaar vervoer van de stad en gemakkelijk populaire bezienswaardigheden kunt verkennen, zoals de wijk Ribeira aan de rivieroever of de brug Ponte Luís I.

YOTEL Porto

 • Hotel
 • Porto, Portugal
 • +1
Lees meer

Premium Queen View

Premium Queen Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.