• Accommodatie inclusief

Excelsior Hotel Ernst

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Keulen, Nordrhein-Westfalen
prijs vanaf € 135 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 270
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Glamoureus overnachten in een 5*-hotel met uitzicht op de beroemde kathedraal van Keulen, inclusief ontbijt, toegang tot de wellness, glas champagne & meer

Hotelfaciliteiten Gourmetrestaurant Taku (met Michelinster) Restaurant Hanse Stube Piano Bar Sauna Hamam Fitnessfailiteiten Stomerij Wasserij Conciërgeservice Bagageopslag Ticketservice Excursiebalie * 24-uursreceptie

Locatie
Het hotel ligt naast de Dom van Keulen, op enkele minuten lopen van treinstation Keulen Hauptbahnhof. Zowel vanaf Utrecht als vanaf Brussel is het ca. 2 uur reizen per trein. Per auto is het ca. 230 kilometer rijden van Utrecht en ca. 220 kilometer van Brussel. Vanaf de luchthaven bereik je het hotel in ongeveer 30 minuten met openbaar vervoer.
Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Keulen

De legendarische Duitse stad aan de Rijn verrast bij elk bezoek weer. Als je na de korte treinrit vanuit Nederland of België het station van Keulen uitloopt word je altijd weer overweldigd door de aanblik van de machtige Dom. Het levendige centrum van de stad heeft leuke boetiekjes in overvloed, en meerdere fantastische musea. Sluit de dag af met een glaasje verse Kölsch pils in een van de brouwerijen, of in de vele bars aan de rand van het centrum.

Excelsior Hotel Ernst

  • Hotel
  • Köln, Duitsland
  • +2
Lees meer

Classic BB + Poké Bowl

Classic BB

Deluxe BB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.