Sorry, deze aanbieding is verlopen.

 • Accommodatie inclusief

Elba Sunset Mallorca

 • Overig
 • Torrenova, Illes Balears
prijs vanaf € 99 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 198
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Luxueus 4*-hotel met prachtig uitzicht aan de glinsterende kust van Palma Nova, incl. ontbijt of halfpension, 1x toegang tot de thalasso spa & meer

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Lounge bar
 • Lobby bar
 • Dakterras
 • Buitenzwembad
 • Thalasso Spa
 • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Vanaf de luchthaven Palma de Mallorca bereik je het hotel in ongeveer 2 uur en 15 minuten met openbaar vervoer, ca. 30 kilometer rijden. We raden aan een taxi te nemen of een auto te huren op de luchthaven.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat de Balearische milieubelasting (tussen de €1 en €4 afhankelijk van het seizoen en type hotel) per persoon per dag niet is inbegrepen in de prijs van deze aanbieding en direct bij het hotel dient te worden voldaan. Vanaf de negende nacht wordt de milieubelasting met 50% verlaagd.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Torrenova

Het zonovergoten Mallorca is de ultieme droombestemming voor wie houdt van een wervelend uitzicht, puur genot en prachtige stranden. In het zwembad van het hotel kijk je uit op de Middellandse Zee, en vanuit de jacuzzi kun je met alle gemak cocktails bestellen. Zodra je het hotel verlaat, ontpopt er zich een waaier aan mogelijkheden om Mallorca te ontdekken. Ga dolfijnen spotten of vaar langs de befaamde Coves dels Hams en stap op de catamaran die je naar de baai van Palma brengt.

Elba Sunset Mallorca

 • Hotel
 • Palmanova, Spanje
 • +3
Lees meer

Deluxe Artemisa Sea View

Deluxe Artemisa Sea View BB DONT USE

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.