• Accommodatie inclusief

Légère Hotel Luxembourg

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Schuttrange, Luxemburg
prijs vanaf € 65 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 130
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Overnacht in een modern 4*-hotel nabij het centrum van Luxemburg, incl. ontbijt, welkomstdrankje, late check-uit & meer

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • Bar
 • Terras
 • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Het hotel ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het centraal station van Luxemburg. Vanaf Utrecht is het ca. 360 kilometer rijden en vanaf Brussel ca. 240 kilometer. Reis je met het openbaar vervoer naar het hotel, dan ben je ongeveer 7 uur onderweg vanaf Utrecht en ongeveer 4 uur en 10 minuten vanaf Brussel.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Schuttrange

Verblijf je in het Légère Hotel Luxemburg, dan geniet je van de perfecte combinatie van een rustige ligging én de voordelen van een bruisende hoofdstad. Met het historische stadscentrum vol restaurants, winkels en cafés op ca. 14 kilometer afstand is er genoeg te doen in de omgeving. Dwaal langs de kronkelende valleien en bruggen of maak een fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur. Bewonder de grillige rotsformaties, kloven en kronkelende riviertjes in het natuurgebied Müllerthal of rij naar het schilderachtige Vianden en laat je door een kabelbaan naar de dichtbeboste heuvels brengen voor een onvergetelijke wandeling.

Légère Hotel Luxembourg

 • Hotel
 • Schüttringen, Luxemburg
 • +2
Lees meer

Superior Double room

Gallery Suite

Residence Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.