• Accommodatie inclusief

Hôtel du Théâtre

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Brugge, Vlaams Gewest
prijs vanaf € 54 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 108
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Boetiekhotel in Haussmann stijl in het 17e arrondissement van Parijs, incl. ontbijt & vroege check-in

Hotelfaciliteiten Ontbijtruimte Koffie en thee in de lounge * Kranten

 • 24-uursreceptie
 • Conciërgeservice
 • Bagageopslag
 • Transfer tussen de luchthaven en het hotel

Locatie
Het hotel ligt op 3 minuten lopen van metrostation Rome. Per auto is het ca. 475 kilometer rijden van Utrecht en ca. 315 kilometer van Brussel. Vanaf de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle bereik je het hotel in ongeveer 50 minuten met openbaar vervoer, ca. 30 kilometer rijden. Vanaf de luchthaven Orly bereik je het hotel in ongeveer 60 minuten met openbaar vervoer, ca. 25 kilometer rijden. De Thalys stopt op station Gare du Nord. Vanaf hier ben je in ca. 20 minuten met openbaar vervoer bij Hôtel du Théâtre.
Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Brugge

Door de geweldige locatie van Hôtel du Théâtre, kun je snel en gemakkelijk de meest bekende attracties in Parijs bewonderen. Bezoek bijvoorbeeld het mooie theater Hébertot, dat aan de overkant van de straat ligt, of ga picknicken in het groene Park Monceau met het onvergetelijke brood van boulanger Arnaud Delmontel. (Window)shoppen doe je rond de chique Place de Clichy. Mis ook zeker de mooie verborgen passage Geffroy Didelot niet.

Hotel du Théâtre

 • Hotel
 • Brugge, België
Lees meer

Classic Room

Comfort Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.