• Accommodatie inclusief

Time-out in het Nationaal Park Schwarzwald

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Baiersbronn, Baden-Württemberg
prijs vanaf € 120 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 240
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Modern wellnesshotel in het Nationaal Park Schwarzwald - o.b.v. halfpension, spatoegang, Konus card & meer

 • Culinaire hoogstandjes: Begin de dag met een uitgebreid ontbijt met panoramisch uitzicht, probeer 's middags hartige en zoete hapjes of trakteer jezelf 's avonds op een heerlijk diner.

 • Momenten van rust: Ontspan en kom tot rust in de ruime spa van het hotel. Laat je lichaam relaxen in de sauna, geniet in het kristallen stoombad of verfris jezelf in het verwarmde binnenzwembad en buitenzwembad.

 • Veelzijdige natuur: Ontdek het idyllische Nationaal Park Schwarzwald en neem deel aan een van de vele begeleide wandelingen, waarbij de rangers van het Nationaal Park Centrum je meenemen op een unieke reis door de omgeving en je meer te weten komt over het landschap.

Hotelfaciliteiten Wifi Restaurant Buitenzwembad Spa Binnenzwembad Fitnessfaciliteiten Parkeren (zie ''Details van de aanbieding'') Huisdieren zijn toegestaan (zie ''Details van de aanbieding'')

LocatieJe bereikt het hotel met de auto via de snelweg A5 en vervolgens de B500, die direct aan het hotel grenst. Vanaf treinstation Baiersbronn is het ongeveer 20 kilometer, vanaf treinstation Achern is het ongeveer 27 kilometer. Per auto is het ca. 600 kilometer rijden van Utrecht en ca. 480 kilometer van Brussel naar het hotel.
Houd er rekening mee dat een deel van de B500 (van Zuflucht tot Ruhestein) van 25 juni tot 25 september wordt afgesloten vanwege wegrenovatiewerkzaamheden. De eerste bouwfase heeft alleen gevolgen voor het traject van Schliffkopf tot Ruhestein, waar eenrichtingsverkeer geldt van Schliffkopf tot Ruhestein en je het hotel zonder problemen kunt bereiken vanuit de richting Freudenstadt. Aan de andere kant raadt het hotel reizigers vanuit Baden-Baden aan om de omleiding via Gernsbach I Forbach naar Baiersbronn te nemen en vanaf daar via Freudenstadt I Kniebis. Reizigers die van Achern I Offenburg komen, wordt aangeraden de omleiding via Oppenau I Zuflucht te volgen.
Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Baiersbronn

Nationalpark-Hotel Schliffkopf ligt midden in de ongerepte natuur van het Nationaal Park Schwarzwald op een hoogte van 1.025 meter. Dit is het ideale startpunt voor uitgebreide wandelingen of het verkennen van het landschap per mountainbike.

Wellness- & Nationalpark-Hotel Schliffkopf

 • Hotel
 • Baiersbronn, Duitsland
 • +-2
Lees meer

Comfort Room

Juniorsuite

Wellnesssuite

FLASH Double Room Steinmäuerle

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.