• Accommodatie inclusief

H2 Hotel Budapest - Volledig terugbetaalbaar

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Boedapest, Boedapest
prijs vanaf € 54 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 108
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Comfortabele citytrip naar de Hongaarse metropool aan de Donau, incl. ontbijt, vroege check-in & late check-uit. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

Hotelfaciliteiten

 • WiFi
 • Huisdieren zijn toegestaan (één hond op aanvraag, toeslag)
 • Bar
 • Restaurant
 • Openbaar parkeren (reserveren niet nodig, toeslag)
 • Airconditioning

Locatie
Het hotel ligt op ca. 8 minuten lopen van metrostation Kossuth Lajos tér M. De luchthaven van Boedapest ligt op ca. 22 kilometer afstand, ongeveer 40 minuten rijden of ca. 45 minuten met het openbaar vervoer.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Boedapest

De Hongaarse hoofdstad aan de Donau fascineert met haar imposante gebouwen, een gezellige promenade met restaurants, bars en winkels en talrijke bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, het Vissersbastion of Margaretha-eiland.

H2 Hotel Budapest ligt in het hart van Boedapest aan de oostkant van de Donau, op nog geen 10 minuten lopen van de beroemde Kettingbrug. Van hieruit kun je gemakkelijk te voet vele bezienswaardigheden verkennen, maar je hebt ook een goede verbinding met het openbaar vervoer.

H2 Hotel Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Hongarije
Lees meer

Comfort Double Room

Quadruple Room BB

Superior Double Room BB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.