• Accommodatie inclusief

Hotel Design Sorbonne

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Parijs, Île-de-France
prijs vanaf € 66 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 132
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Verblijf in het 5e arrondissement van Parijs nabij Jardin du Luxembourg en vele bezienswaardigheden, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten

 • Wifi

 • Lobby

 • Conciërgeservice

 • Smart TV (in elke kamer)

 • Airconditioning

Locatie
Hotel Design Sorbonne ligt op ca. 5 minuten lopen van Luxembourg RER-B en op ongeveer 5 kilometer van station Gare du Nord, waar tevens de Thalys stopt. Per auto is het ca. 480 kilometer rijden van Utrecht en ca. 320 kilometer van Brussel. Reis je met het openbaar vervoer naar het hotel, dan ben je ongeveer 4 uur onderweg vanaf Utrecht en ongeveer 2 uur vanaf Brussel.

Goed om te weten
Bekijk hier het hygiëne- en veiligheidsprotocol van het hotel.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Parijs

Hotel Design Sorbonne ligt op een fantastische locatie in het 5e arrondissement van Parijs. Vlak bij de Sainte Chapelle, de Notre-Dame en meer fascinerende stedenpracht hoef je je hier geen moment te vervelen. Slenter door de straten en laat je verleiden door de meest fraaie etalages of breng een bezoekje aan het Louvre, met onder meer de Mona Lisa. Zorg wel dat je een prioriteitenlijstje bij de hand hebt, anders red je het hier niet in één dag. Ook leuk: beklim de stadsheuvel Montmartre, met bovenop de Sacré-Coeur, en kijk uit over heel Parijs.

Hôtel Design Sorbonne

 • Hotel
 • Paris, Frankrijk
 • +-1
Lees meer

Design Superior - SUP

Design Deluxe - DLX

Classic room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 10:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.