• Accommodatie inclusief

Verblijf in Newcastle met prosecco en ontbijt

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 of 19 nachten
  • Newcastle upon Tyne, England
prijs vanaf € 53 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 106
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Verblijf in het centrum van een van de meest opwindende steden van Groot-Brittannië, incl. ontbijt & fles prosecco

Hotelfaciliteiten Restaurant Bar Fitnessfaciliteiten Stomerij- en wasservice * 24-uursreceptie

LocatieVanaf de luchthaven van Newcastle is het ca. 36 minuten reizen per openbaar vervoer, ca. 11 kilometer rijden.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Newcastle upon Tyne

Creatief en gecultiveerd, met zijn coole bars, galerijen, Georgische architectuur en gemakkelijke toegang tot enkele van de mooiste landschappen van Groot-Brittannië, is Newcastle perfect voor een stedentrip. De stad zit vol met iconische kunstgalerieën en wereldberoemde architectuur, maar het is ook een van de onbetwiste hoofdsteden van het land om te winkelen. Met het MetroCentre - een van de grootste winkelcentra van het land - direct voor de deur, en het beroemde Eldon Square van Tyneside en unieke boetiekwinkels, is dit de beste locatie voor winkelliefhebbers. Zorg ervoor dat je ook even de stad uitrijdt voor een bezoek aan de Angel of the North, een van de beroemdste bezienswaardigheden van het gebied.

Sandman Signature Newcastle Hotel

  • Hotel
  • Gallowgate , Verenigd Koninkrijk
  • +1
Lees meer

King Studio

King Studio Twin

Executive King Suite

Junior Suite

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.