• Accommodatie inclusief

Les Dames du Pantheon

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Parijs, Île-de-France
prijs vanaf € 107 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 214
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Romantiek troef in een stijlvol themahotel vol Franse heldinnen in een schitterend deel van Parijs, incl. ontbijt & welkomstdrankje

Hotelfaciliteiten Bar Conciërgeservice * Stomerij

 • Bagageopslag

 • Ticketservice

 • 24-uursreceptie
 • Parkeren is niet mogelijk
 • Huisdieren zijn niet toegestaan

LocatieHet hotel is per trein te bereiken in ongeveer 4 uur vanaf Utrecht Centraal en in ca. 2 uur vanaf Brussel Centraal. Het metrostation Cardinal Lemoine is slechts 650 meter lopen van het hotel. Per auto is het ca. 475 kilometer rijden van Utrecht en ca. 313 kilometer van Brussel. Vanaf de luchthaven Charles de Gaulle bereik je het hotel in ongeveer 44 minuten met openbaar vervoer.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Parijs

Slenter door de straten van Montmartre en het Quartier Latin en word verliefd op de stad van de liefde. Uniek antiekwerk, standbeeldjes en vergulde snuisterijen vind je op de vlooienmarkt van Saint-Ouen. Trek er een dagje voor uit en je stuit geheid op een echte schat. Na alle drukte van deze metropool is het heerlijk ontspannen in het La Promenade Plantée park, dat bovenop een voormalig spoorviaduct prijkt, of pak een bankje in het Jardin du Luxembourg om de hoek.

Hôtel Les Dames du Panthéon

 • Hotel
 • Paris, Frankrijk
Lees meer

Superior Room

Classic Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.