Sorry, deze aanbieding is verlopen.

 • Accommodatie inclusief

Old Thorns Hotel

 • Overig
 • Griggs Green, England
prijs vanaf € 53 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 106
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Idyllisch Zuid-Engeland: geniet in een kamer of appartement op het platteland van Hampshire met wellness, kampioenschapsgolfbaan & meer, o.b.v. logies of ontbijt & optioneel tweegangendiner

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant
 • 2 bars
 • Afternoon tea
 • Wellnessfaciliteiten
 • Health Club
 • Kampioenschapsgolfbaan
 • Parkeren

Locatie
Het hotel ligt op ca. 1,5 uur rijden van het centrum van Londen. De trein van Londen naar Liphook is ongeveer 1 uur en 20 minuten onderweg. Vanaf treinstation Liphook is het nog ongeveer 10 minuten met de taxi naar het hotel.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat de wellnessfaciliteiten niet beschikbaar zijn van 1 februari t/m 31 maart 2023.

De wellness suite is geopend van 7.00 tot 21.00 uur van maandag tot vrijdag. Behandelingen moeten vooraf worden geboekt.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Griggs Green

Old Thorns ligt in het hart van het Engelse platteland, op de grens tussen Hampshire, Sussex en het South Downs National Park. Deze landelijke ligging betekent dat er op korte afstand van het hotel tal van mooie wandelingen in de natuur te maken zijn - en ook fietspaden zijn er in overvloed. De historische stad Winchester ligt op korte rijafstand, met zijn middeleeuws kasteel en kathedraal die wachten om verkend te worden.

Als je zin hebt om te winkelen, stap je in de auto en rijd je naar Portsmouth om de Gunwharf Quays te bezoeken. En als je daar toch bent, bezoek dan ook even de top van de Spinnaker Tower voor een prachtig uitzicht over de omgeving.

Old Thorns Hotel & Resort

 • Hotel
 • Griggs Green, Verenigd Koninkrijk
 • +-2
Lees meer

Superior Double or Twin

Two-bedroom Apartment

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.