• Accommodatie inclusief

HYPERION Hotel Berlin

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Berlijn, Berlin
prijs vanaf € 57 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 114
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Verken Berlijn vanuit een elegant stadshotel op 20 minuten wandelen van de Tiergarten, incl. ontbijt, late check-uit & meer

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant Gaumenfreund

 • Bar

 • Terras

 • Wellnesscentrum met zwembad

 • Parkeren (toeslag)

Locatie

HYPERION Hotel Berlin bevindt zich in het westelijke stadsdeel Wilmersdorf in de Duitse hoofdstad Berlijn. Het metrostation Spichernstraße ligt op ongeveer 5 minuten wandelen van het hotel, van hieruit bereik je Berlin Hauptbahnhof in ongeveer 10 minuten. De luchthaven Berlijn Brandenburg ligt op ca. 30 kilometer van het hotel, of ongeveer 1 uur met het openbaar vervoer.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Berlijn

West-Berlijn, tot op de dag van vandaag welbekend om haar bruisende muziekscène en subcultuur, heeft enorm veel te bieden, en HYPERION Hotel Berlin bevindt zich in het midden van de actie. De Tiergarten, het meest populaire stadspark van Berlijn, bereik je in slechts 20 minuten wandelen van het hotel, alsook Zoo Berlin, ten zuiden van het park, één van de oudste dierentuinen ter wereld. Voor een namiddagje shoppen trek je naar warenhuis KaDeWe en de vele boetiekjes in de omliggende straatjes. Trek zuidwaarts naar het Tempelhofer Feld, het nu verlaten domein van de luchthaven van de voormalige DDR, voor een zonsondergang die je nooit zult vergeten.

Hyperion Hotel Berlin

 • Hotel
 • Berlin, Duitsland
Lees meer

Comfort Double

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.