• Accommodatie inclusief

Lighthouse Hotel & Spa

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Büsum, Schleswig-Holstein
prijs vanaf € 76 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 152
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Early bird: Ontdek de Duitse kustplaats Büsum vanuit een modern hotel met wellness vlakbij het strand, incl. ontbijt, wellnesstoegang & meer

Hotelfaciliteiten

 • 3 restaurants
 • 2 bars
 • Sauna’s
 • Ontspanningsruimte
 • Wellnessbehandelingen
 • Fitnessfaciliteiten

Locatie
Per auto is het ca. 555 kilometer rijden van Utrecht en ca. 710 kilometer van Brussel. Het hotel ligt op ongeveer 125 kilometer van luchthaven Hamburg, ca. 1,5 uur rijden of ca. 2 uur en 50 minuten met het openbaar vervoer.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Büsum

Ontdek een andere en verfrissende kant van Duitsland tijdens een verblijf in Büsum, een charmant stadje met uitzicht op de Noordzee aan de noordwestelijke kust van het land. Het hotel ligt op een goede locatie nabij het plaatselijke strand en verschillende bezienswaardigheden van de stad.

Ga naar het uitkijkpunt Ostmole Büsum voor een prachtig uitzicht op de vuurtoren en de zee, bezoek het Museum am Meer voor een kijkje in het dagelijkse leven van een kustvisser, kom tot rust tijdens een wandeling in de omgeving of geniet van verse zeevruchten - garnaal is hier een heerlijke specialiteit.

Lighthouse Hotel & Spa

 • Hotel
 • Büsum, Duitsland
 • +2
Lees meer

Superior Meerblick mit Balkon

Komfort Hafen mit Balkon

Hafen Junior Suite

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.