• Accommodatie inclusief

Modern hotel in de modestad Milaan

 • Overig
 • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Milaan, Lombardia
prijs vanaf € 100 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 200
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Geniet van winkelen, bezienswaardigheden en de Lombardische cultuur in de op één na grootste stad van Italië - incl. ontbijt, welkomstdrankje & meer

 • Comfortabel verblijf: Hotel Raffaello biedt zijn gasten ruime kamers die worden gekenmerkt door een ontspannen sfeer en een stijlvol interieur - de ideale plek om je terug te trekken na een actieve dag. Grote ramen zorgen voor uitzicht op de omgeving en alle kamers zijn grotendeels voorzien van parketvloeren en kersenhouten meubilair.

 • Lekker eten: Het hotel heeft een gevarieerd ontbijtbuffet met veel verse specialiteiten en dieetvriendelijke gerechten. De hotelbar is dankzij de lange openingstijden een goede plek om te ontspannen na een lange dag. Hier kun je niet alleen een ruime keuze aan wijnen vinden, maar ook geselecteerde dagschotels en snacks. Er zijn tevens tal van restaurants in de buurt die regionale en internationale gerechten serveren.

 • Ideale ligging: Je zit in een rustige woonwijk buiten het centrum. Tramlijn 14 vertrekt pal voor de deur en brengt je naar Castello Sforzesco of Piazza del Duomo. Als je de omgeving te voet wilt verkennen, kun je naar het winkelcentrum Portello of de Triënnale en Parco Sempione.

Hotelfaciliteiten

 • Wifi

 • Ontbijtruimte

 • Bar

 • Fitnessfaciliteiten

 • Parkeren (zie ''Details van de aanbieding'')

 • Huisdieren zijn toegestaan (zie ''Details van de aanbieding'')

Locatie

De luchthaven Milaan Malpensa ligt op ongeveer 45 kilometer van het hotel.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Milaan

Voor heel wat mensen wordt Milaan beschouwd als het echte epicentrum van Italië - tenminste als het om cultuur en zaken gaat. De stad maakt indruk met talrijke culturele schatten en architectonische meesterwerken zoals de kathedraal of het Teatro alla Scala. Hotel Raffaello, met zijn ongecompliceerde comfort en aandacht voor detail, is jouw thuis op een gunstige locatie.

Met het openbaar vervoer direct voor de deur bereik je eenvoudig het Piazza del Duomo in het centrum met de indrukwekkende Kathedraal van Milaan of de Galleria Vittorio Emanuele II, een indrukwekkende 19e-eeuwse winkelgalerij. 

Hotel Raffaello

 • Hotel
 • Milano, Italië
 • +1
Lees meer

DOUBLE ROOM

Triple Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.