• Accommodatie inclusief

iRooms Pantheon & Navona

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Rome, Lazio
prijs vanaf € 77 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 154
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Verblijf in een uniek en futuristisch hotel op een steenworp afstand van alle highlights van Rome, o.b.v. logies & vroege check-in

Hotelfaciliteiten

 • Roomservice
 • Koffie- en theefaciliteiten
 • Optioneel kamer met jacuzzi

Locatie
Het hotel ligt in het hart van Rome, op minder dan 30 minuten lopen van treinstation Roma Termini. Dichterbij het hotel liggen ook verschillende haltes en stations. De luchthaven Roma-Fiumicino ligt op ongeveer 30 kilometer van het hotel en is te bereiken in ca. 35 minuten met de auto of in ongeveer 55 minuten met het openbaar vervoer.

Goed om te weten
Houd er ook rekening mee dat de receptie beschikbaar is van 08.00 tot 15.00 uur. Gasten die na 22.00 uur arriveren, dienen het hotel ten minste 48 uur van tevoren op de hoogte te stellen van hun aankomst.

Voor het virtueel inchecken ontvang je instructies en codes via e-mail en WhatsApp, zodat je volledig zelfstandig toegang kunt krijgen tot het gebouw en de kamers. Er is 24 uur per dag assistentie per telefoon en WhatsApp.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Rome

Van het Pantheon en het Colosseum tot aquaducten en prachtige fonteinen: Rome heeft als ‘Moeder aller Steden’ een bijzonder plekje in ons hart. Verdwaal in de kronkelige steegjes van het oude stadscentrum, wandel naar het Forum Romanum, de Spaanse Trappen of de Trevifontein onder het genot van een gelato en eet 's avonds de beste pasta en pizza in de bruisende wijk Trastevere.

iRooms Pantheon & Navona

 • Hotel
 • Roma, Italië
 • +-1
Lees meer

Design Room

Jacuzzi Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 23:30 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.