• Accommodatie inclusief

Liburnia Heritage Hotel Imperial Opatija

 • Overig
 • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 of 26 nachten
 • Opatija, Primorsko-goranska županija
prijs vanaf € 125 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 250
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Rustgevend hotel in Opatija: een mix van fantasie en realiteit, o.b.v. halfpension, fitness, wellness, koffie en cake & meer

Hotelfaciliteiten Restaurant (met vegetarische en glutenvrije opties) Bar & Cocktaillounge * Jacuzzi

 • Finse sauna
 • Turks stoombad
 • Relaxruimte
 • Fitnessfaciliteiten
 • Kussen keuzemenu
 • Parkeren (tegen betaling)

Locatie
Het Liburnia Heritage Hotel Imperial Opatija ligt in het noordwesten van Kroatië in het plaatsje Opatija in de provincie Istrië. Het natuurpark Učka ligt op ca. 17 km afstand, 30 minuten rijden. Hier kun je mooie wandelingen en mountainbiketochten maken. De dichtstbijzijnde luchthaven is in Rijeka en ligt op ongeveer 40 km afstand, 36 minuten rijden.
Goed om te weten
De Remissens Spa en de fitnessruimte is toegankelijk vanaf 16 jaar.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Opatija

Opatija is geen standaard Kroatisch resort, het lijkt meer een soort Parijs aan zee dan op de zonovergoten badplaatsjes verderop aan de kust. Tijdens de hoogtijdagen van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk was deze kleine badplaats de bestemming voor de elite, wat de grote Belle Époque herenhuizen in de straten verklaart. Vandaag de dag trekt het nog steeds een glamoureuze menigte vakantiegangers en dagjesmensen naar de kuurhotels en de prachtige ongerepte kustlijn.

Als je een dagje niet wilt relaxen op een nabijgelegen strand, kun je een wandeling maken langs de Lungomare-boulevard, je comfortabele schoenen aantrekken voor een wandeling op de berg Učka, of een duik nemen in een van de beschutte, verborgen baaien aan de kust. 's Avonds kun je kennismaken met de uitstekende havenrestaurants van Opatija, waar je er vanzelf achter komt waarom deze slimme stad bekend staat als de 'parel van de Adriatische Zee'.

Heritage Hotel Imperial

 • Hotel
 • Opatija, Kroatië
SUPERIOR DOUBLE/TWIN SEA SIDE
 • +1
Lees meer

Superior Sea Side

Loft Room

Superior Street View

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.