• Accommodatie inclusief

Mercure Antwerp City South

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Antwerpen, Vlaams Gewest
prijs vanaf € 54 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 108
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Zot van Zuid-A: verken de Diamantstad vanuit een stijlvol viersterrenhotel in het hart van het zuidelijke zakendistrict, incl. ontbijt & late check-uit

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant

 • Bar

 • Fitnessfaciliteiten

 • 24-uurs roomservice

 • Parkeren (toeslag)

Locatie

Mercure Antwerp City South bevindt zich in het zuiden van Antwerpen, in de Markgrave-wijk. Tram- en bushalte Antwerpen deSingel ligt op zo’n 5 minuten wandelen: van hieruit bereik je het centrum en het Centraal station in ongeveer 15 minuten. Per auto is het ca. 130 kilometer rijden van Utrecht en ca. 50 kilometer van Brussel. Reis je met het openbaar vervoer, dan je vanaf Utrecht Centraal ongeveer 2 uur en 10 minuten onderweg en vanaf Brussel-Centraal ongeveer 1 uur en 10 minuten.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Antwerpen

Je logeert in het mooie zuiden van Antwerpen, waar je langs charmante straten met stijlvolle huizen door groene parken en vredige bossen kunt slenteren. Mercure Antwerp City South ligt vlak naast het Domein Hertoghe, een dicht bebost parkje met eeuwenoude bomen en een afgezonderd grasveld. Als je De Singel oversteekt, kom je terecht in het Middelheimmuseum, een openluchtmuseum waar je prachtige kunstwerken van onder andere Auguste Rodin, Henry Moore en Ai Weiwei kunt bewonderen. Om je Antwerpse culturele ontdekkingstocht verder te zetten, kun je een dansvoorstelling, concert of tentoonstelling meepikken in kunstencentrum deSingel.

Mercure Antwerp City South

 • Hotel
 • Antwerpen, België
 • +-2
Lees meer

Superior King Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.