• Accommodatie inclusief

Allegroitalia San Gallo Palace

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Florence, Toscana
prijs vanaf € 59 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 118
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Gezellige kamers in een viersterrenhotel in het hart van Florence, incl. ontbijt & fles prosecco

Hotelfaciliteiten

 • Tuin
 • Terras
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 • Restaurant

 • Bar

 • Openbaar parkeren in de buurt (zie 'Meer informatie')

 • Roomservice

Locatie

Allegroitalia San Gallo Palace bevindt zich in het centrum van Florence, op wandelafstand van verschillende bushaltes. De luchthaven van Florence ligt op slechts 7 kilometer van het hotel, een autorit van zo’n 20 minuten of een half uur met het openbaar vervoer.

Goed om te weten
Bistro The B is 's avonds geopend.

Houd er rekening mee dat er enkele werkzaamheden aan het exterieur zijn, voornamelijk aan de gevel en de gemeenschappelijke ruimtes.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Florence

Allegroitalia San Gallo Palace ligt in het kloppende hart van de cultuurrijke stad Florence, op een ideale plek om alle roemruchte trekpleisters te gaan bewonderen, en dat zijn er heel wat. Trek je meest comfortabele schoenen aan begin met de duizelingwekkend grote en enorm mooie Duomo van Florence, op slechts 20 minuten stappen van je hotel. Breng dan wat tijd door in de Galleria dell’Accademia, het Museo di San Marco en de Uffizi-galerij, waar je wereldberoemde werken van Leonardo da Vinci, Botticelli en Michelangelo in levende lijve kunt bewonderen.

Hotel San Gallo Palace - Florence

 • Hotel
 • Firenze, Italië
 • +-1
Lees meer

Classic Room

Comfort Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.