• Accommodatie inclusief

Creatief en modern in Mainz

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Mainz, Rheinland-Pfalz
prijs vanaf € 80 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 160
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Design aan de Rijn: creatieve flair op een toplocatie tussen de kathedraal en het centraal station – incl. ontbijt, eerste vulling van de minibar, toegang tot de sauna en meer

 • Elegant toevluchtsoord: De kamers van het hotel brengen op virtuoze wijze een grote verscheidenheid aan kleuren, stoffen en materialen samen. Het moderne interieur wordt gecompleteerd door technische gemakken zoals een televisie met subwoofer-luidsprekerboxen. En voor de perfecte nachtrust kun je heerlijk wegzinken in de luxe boxspringbedden.

 • Stijlvol genieten: Strijk neer op de comfortabele banken en maak het jezelf gemakkelijk in de lounge van het hotel, of neem plaats op de leren fauteuils bij de open haard en geniet van een drankje. De lounge met pop-upkeuken nodigt je uit voor een heerlijke avond met zijn creatieve gerechten en drankjes.

 • Succesvolle ontspanning: Als je op zoek bent naar een rustmomentje, ben je op de juiste plaats! Het hotel beschikt over twee Finse sauna's om alle stress van de dag in te vergeten. Ga daarna naar de stiltezone om in gedachten te verdwalen en de tijd te vergeten, of neem een ​​verfrissende douche in de open lucht. Voor wie graag zijn fitnessroutine wilt behouden tijdens de vakantie, is de fitnesszone ingericht met moderne apparatuur voor een verkwikkende work-out.

Hotelfaciliteiten

 • Wifi

 • Restaurant en bar

 • Lounge

 • Sauna

 • Sportschool

 • Parkeren (zie “Details van de aanbieding” voor meer informatie)

 • Huisdieren zijn toegestaan ​​(zie “Details van de aanbieding” voor meer informatie)

Locatie
De dichtstbijzijnde luchthaven ligt in Frankfurt am Main, op ongeveer 30 km afstand of ongeveer 35 minuten met de auto. Met het openbaar vervoer ben je in ongeveer 4 uur van Utrecht Centraal en van Brussel Centraal in Mainz, het hotel is dan nog ongeveer 500 meter lopen.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Mainz

Gelegen in de buurt van jetsetterstad Frankfurt en de pracht en praal van kuuroord Wiesbaden, wordt Mainz beschouwd als een geheime tip onder de Duitse stadsbestemmingen. Maar de kathedraalstad hoeft zich zeker niet te verschuilen achter de meer populaire bestemmingen op de grens tussen Rijnland-Palts en Hessen.

Laat je door Mainz betoveren met zijn unieke vakwerkflair dat zich laat zien in pittoreske renaissancegebouwen, boetiekwinkeltjes en interessante musea. Bezoek zeker de kathedraal van Mainz met zijn dieprode zandstenen gevel, op ongeveer 1,5 km of ongeveer 20 minuten lopen van het hotel. 

me and all hotel mainz

 • Hotel
 • Mainz, Duitsland
 • +-2
Lees meer

Standard Queen BB

Deluxe Queen BB

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.