• Accommodatie inclusief

Chateau Monty

  • Overig
  • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Mariënbad, Karlovarský kraj
prijs vanaf € 126 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 252
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Kuren als een koning in een wellnessoord in Mariánské Lázně in Tsjechië met toegang tot de sauna en heel veel wellnessbehandelingen, o.b.v. halfpension

Hotelfaciliteiten Zonneterras Huisdieren zijn toegestaan (zie 'Meer informatie') TV lounge Bar Restaurant Zwembad Parkeren (zie 'Meer informatie') 24-uursreceptie Luchthaventransfers (toeslag) Spa en wellnessfaciliteiten Privé check-in en check-uit Grillfaciliteit (toeslag) Avond entertainment Kids Club Speeltuin Casino Boogschieten (toeslag) Golfbaan (toeslag)

Locatie
De luchthaven van Praag ligt op circa 175 kilometer rijden en de luchthaven van Karlovy Vary op ca. 46 kilometer.
Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Mariënbad

Op 630 meter hoogte in het Boheemse Woud ligt het kuuroord Mariánské Lázně, ooit bekend als Mariënbad. Kenners weten genoeg: dit elegante stadje in West-Tsjechië, vanaf 1790 opgebouwd rond de heilzame bron Marienquelle, trekt sinds de negentiende eeuw bekende badgasten, van Goethe tot koningen en keizers. Het kleine centrum, vol met gepleisterde negentiende-eeuwse paleizen en cafés nodigt uit tot ontspannen slenteren. Onder de Kolonadá, de zuilengalerij, loop je van bron naar bron om in speciale tuitflesjes te proeven van het beroemde zout- en zwavelhoudende water. Het gebied is ook erg populair onder wandelaars vanwege de prachtige uitzichten en de frisse berglucht.

Chateau Monty SPA Resort

  • Hotel
  • Mariánské Lázně, Tsjechië
  • +3
Lees meer

Superior Double Room

Standard Double Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 22:00 uur

Uitchecken

Tot 10:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.