Sorry, deze aanbieding is verlopen.

 • Accommodatie inclusief

Raffles Seychelles

 • Overig
 • Baie Ste Anne, PRASLIN
prijs vanaf € 2.844 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 5.688
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Ontsnap naar het paradijselijke eiland Praslin en verblijf in een prachtige villa met een privézwembad, o.b.v. halfpension

Hotelfaciliteiten

 • WiFi
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 • Bar
 • Restaurants
 • Buitenzwembad
 • Raffles Spa met 12 behandelruimtes (toeslag)
 • 24-uurs wasserij en stomerij (toeslag)

Locatie
Het hotel ligt op ca. 17 kilometer van Praslin Island Airport, ongeveer 30 minuten rijden. Er zijn taxi's beschikbaar om je over het eiland te vervoeren, maar indien je een auto of fiets wenst te huren, raden wij je aan dit voor aankomst te doen.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat een duurzaamheidsbelasting per nacht rechtstreeks aan het hotel betaald dient te worden. Deze belasting is gebaseerd op de grootte van de accommodatie waarin je verblijft. Klik hier voor meer informatie.
Bekijk de video voor meer informatie

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Baie Sainte Anne

Dit dromerige toevluchtsoord ligt op het eiland Praslin, dat vaak wordt beschouwd als één van de mooiste plekken ter wereld - en dat is echt niet overdreven. Hoewel het één van de meest bereisde eilanden is, is er nog genoeg ongerepte natuurlijke schoonheid te bewonderen.

Van het poederzachte zand en het turquoise water van het paradijselijke Anse Lazio strand tot de zeldzame fauna en exotische geluiden van het natuurreservaat Vallée de Mai, er is genoeg om van te genieten aan land. In zee valt er nog meer te ontdekken: stap op een boot om te diepzeevissen, of maak een eilandhop-excursie om in verschillende gebieden te snorkelen.

Hotel Raffles Seychelles

 • Hotel
 • Baie Ste Anne, Seychellen
 • +3
Lees meer

Ocean View Pool Villa

Panoramic Pool Villa

Hillside Pool Villa

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.