• Accommodatie inclusief

H4 Hotel Residenzschloss Bayreuth

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Bayreuth, Bayern
prijs vanaf € 45 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 90
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Overnacht vlak bij de kroonjuwelen van Bayreuth, de stad van de Richard-Wagner-Festspiele en de rococo-architectuur, incl. ontbijt, welkomstdrankje & late check-uit

Hotelfaciliteiten
Restaurant

Bar & Lounge

Zonneterras

Sauna

Fitnessfaciliteiten

Stomerij

24-uursreceptie

Locatie
Het hotel is ca. 15 minuten lopen of ca. 10 minuten per openbaar vervoer naar het treinstation van Bayreuth. Per auto is het ca. 660 kilometer rijden van Utrecht en Brussel. De luchthaven van Neurenberg ligt op ca. 85 kilometer afstand.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Bayreuth

Midden tussen het indrukwekkende Fichtelgebergte en het Frankische Zwitserland ligt het Duitse Bayreuth, wereldberoemd vanwege de Bayreuther Festspiele waar het operawerk van Richard Wagner wordt uitgevoerd. De Wilhelmine stad zelf inspireert met een rijk cultureel aanbod dat uitnodigt tot interessante ontdekkingstochten. De barokke pracht en praal van het Markgrafelijk Operahuis en het Neues Schloss liggen op loopafstand van het hotel. Het prachtige Neues Schloss is een Staatsgalerie waar je onder andere Duitse en Nederlandse kunstwerken uit de 18e eeuw kunt bewonderen.

H4 Hotel Residenzschloss Bayreuth

  • Hotel
  • Bayreuth, Duitsland
  • +1
Lees meer

Comfort Double Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.