• Accommodatie inclusief

Arken Hotel & Art Garden Spa

  • Overig
  • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Gotenburg, Västra Götalands län
prijs vanaf € 124 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 248
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Luxueus kuurverblijf met buitenzwembad net buiten het centrum van Göteborg, o.b.v. halfpension & wellness

Hotelfaciliteiten Restaurant Bar Terras Binnenzwembad Verwarmd buitenzwembad Jacuzzi Sauna's Massages Yogalessen Fitnessfaciliteiten Fietsverhuur Conciërgeservice * 24-uursreceptie

Locatie
Vanaf de luchthaven Göteborg-Landvetter ben je per openbaar veroer ca. 1,5 uur onderweg naar het hotel. Dit is ca. 40 kilometer rijden.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Gotenburg

Het hotel ligt op slechts 12 kilometer van het bruisende centrum van Göteborg vandaan en is de perfecte locatie om de op één na grootste stad van Zweden te verkennen. Dwaal door de straten van de stad en verwonder je aan de prachtige architectuur. Er zijn galerieën in overvloed en je moet ook zeker naar het Museum voor Schone Kunsten, waar werken uit de hele wereld worden tentoongesteld - met name van Scandinavische kunstenaars.

Breng een middag door in Slottsskogen; het hoofdpark van Göteborg is een rustige oase van rust te midden van de drukke stad. Geïnspireerd door Londens eigen Hyde Park, is deze groene oase gevuld met kronkelende paden, grasvlaktes en rondzwervende wilde dieren.

Arken Hotel & Art Garden Spa

  • Hotel
  • Oljevägen 100, Zweden
  • +2
Lees meer

Small Double Room Classic

DO NOT USE - Small Double Room Classic Late spa entry

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.