• Accommodatie inclusief

Casa del Mare - Mediterraneo/Blanche/Amfora/Vizura

  • Overig
  • 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
  • Jošice, Herceg Novi Municipality
prijs vanaf € 156 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 312
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Rust en privacy in een van de vier prachtige boutique strandhotels aan de baai van Kotor in Montenegro, dicht bij de zee, incl. ontbijt, welkomstdrankje en een kamer met uitzicht op zee

Hotelfaciliteiten
Casa del Mare - Mediterraneo
- 2 Restaurants
- Bar
- Tuin
- Wellnessfaciliteiten
- Buitenzwembad
- Privéstrand

Casa del Mare - Blanche
- Restaurant
- Zonneterras
- Zwembad
- Wellnessfaciliteiten
- Privéstrand

Casa del Mare - Amfora
- Restaurant
- Bar- Wellnessfaciliteiten- Privéstrand

Casa del Mare - Vizura
- Restaurant
- Tepidarium & Sauna
- Binnen- en buitenzwembad
LocatieAlle vier de hotels bevinden zich in of nabij Kotor Bay en zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf Tivat Airport binnen ongeveer 40 tot 50 minuten.
Goed om te weten
Gasten krijgen de exacte naam van het hotel voor hun verblijf (Casa del Mare Amfora, Casa del Mare Mediterrane, Casa del Mare Blanche, Casa del Mare Vizura) ten laatste een maand voor aankomst. Bij verblijf in hotel Amfora, zullen gasten toegang hebben tot een privéstrand van hotel Vizura (op ongeveer 2 mijl afstand).
Bekijk de video voor meer informatie:

nullInreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Boutique Hotel Casa del Mare - Mediterraneo

  • Hotel
  • Jošice, Montenegro
  • +2
Lees meer

Deluxe Room Balcony Sea View

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.