• Accommodatie inclusief

Hôtel Les Théâtres

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 of 10 nachten
 • Parijs, Île-de-France
prijs vanaf € 79 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 158
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Geniet van een romantisch uitstapje tijdens een verblijf in een themahotel waar alles draait om theater in hartje Parijs, incl. ontbijt, vroege check-in, late check-uit & meer

Hotelfaciliteiten

 • Ontbijtruimte
 • Honesty bar
 • Hammam
 • 24-uursreceptie
 • Roomservice

Locatie
Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van metrostation Bonne Nouvelle en op 1 minuut lopen van metrostation Strasbourg Saint-Denis. Treinstation Gare du Nord, tevens het eindpunt van de Thalys, ligt op ongeveer 15 minuten wandelen van het hotel of ca. 5 minuten met het openbaar vervoer. Per auto is het ca. 470 kilometer rijden van Utrecht en ca. 310 kilometer van Brussel.

Goed om te weten

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Parijs

Hôtel Les Théâtres ligt in het 2e arrondissement van Parijs, vlak bij de meest beroemde bezienswaardigheden van de stad. In de directe omgeving liggen vele theaters en operahuizen en niet veel verder vind je al het Louvre, Centre Pompidou of de bekende modehuizen waar Parijs zo bekend om staat. Direct aan het hotel liggen de metrostations Bonne Nouvelle en Strasbourg Saint-Denis, dus een tripje naar andere plekken in de omgeving duurt niet lang.

Hôtel Les Théâtres Paris

 • Hotel
 • Paris, Frankrijk
 • +-1
Lees meer

Superior Double room

Classic Double Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.