• Accommodatie inclusief

Grand Hotel Chicago

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5 of 6 nachten
 • Parijs, Île-de-France
prijs vanaf € 76 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 152
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Een sprankelend nieuw hotel in het 17e arrondissement van Parijs, met oogverblindende Art Deco stijl, incl. ontbijt & fles prosecco

Hotelfaciliteiten

 • Ontbijtruimte
 • Honesty Bar
 • 24-uursreceptie
 • Conciërgeservice
 • Bagageopslag

Locatie
Het hotel ligt op ca. 5 minuten lopen van metrostation Rome. Vanaf dit station reis je in ongeveer 15 minuten naar Gare du Nord, waar de Thalys ook stopt. Per auto is het ca. 470 kilometer rijden van Utrecht en ca. 310 kilometer van Brussel.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Parijs

Het Grand Hotel Chicago heeft een ideale aansluiting op het openbaar vervoer van Parijs - metrostation Rome ligt op slechts 300 meter lopen - en verwelkomt je in een elegant en nieuw hotel met Art Deco design. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een uitstapje naar de Franse metropool. Veel van de bezienswaardigheden van Parijs liggen op loopafstand van het hotel: zo ligt de Sacré-Cœur en het Palais Garnier op ongeveer 25 minuten wandelen, en de Arc de Triomphe en de Avenue des Champs-Élysées op slechts een half uurtje lopen.

Grand Hôtel Chicago - Paris 17e

 • Hotel
 • Paris, Frankrijk
 • +-2
Lees meer

Classic Room

Superior Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.