Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

de Bonart Naples – Curio Collection by Hilton

  • Overig
  • Napels, Campania
prijs vanaf € 142 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 284
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Overnacht in het eerste Hilton hotel in Napels met 5 sterren, een modern interieur en restaurant op het dakterras, incl. ontbijt, welkomstdrankje en fitness

Hotelfaciliteiten 2 Restaurants  (1 op het dakterras) Bar Solarium Sauna Fitnessfaciliteiten Conciërgeservice 24-uursreceptie Wasservice * Parkeren

LocatieNapels International Airport ligt op ca. 11 kilometer van het hotel. Met het openbaar vervoer is het ongeveer een uur reizen, neem de pendeldienst van de luchthaven Alibus naar Garibaldi, vervolgens de metro van Piazza Garibaldi naar Piazza Amedeo en loop nog 700 meter naar het hotel.

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Napels

Het hotel is gevestigd in een gebouw uit 1870 dat ligt in de welstellende wijk Chiaia in Napels, vlak bij zee. Duik de chique boetiekwinkels in tijdens een wandeling van 15 minuten naar Museo Pignatelli dat ligt aan het water - ooit een villa van Rothschild- die nu aristocratisch meubilair, lokaal porselein en kunst herbergt.

Wandel over de langgerekte Lungomare-promenade om de baai, de Vesuvius, twee kastelen en prachtige villa's te bewonderen. Maak ook een wandeling naar het oudste kasteel van de stad, Castel dell'Ovo, en geniet van het prachtige uitzicht over de stad.

The Britannique Naples, Curio Collection by Hilton

  • Hotel
  • Napoli, Italië
  • +2
Lees meer

Superior Hill View

Superior Sea View

King Guest

Deluxe Sea View

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.