• Accommodatie inclusief

BoHo Hotel Prague

 • Overig
 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 of 31 nachten
 • Praag, Hlavní město Praha
prijs vanaf € 113 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 226
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Verken de Gouden Stad in stijl vanuit een 4*-designhotel met wellness, incl. ontbijt, gratis kamerupgrade & welkomstdrankje

Hotelfaciliteiten

 • Restaurant

 • Bar

 • Binnenzwembad

 • Wellnessbehandelingen

 • Stoombad

 • Sauna

 • Fitnessfaciliteiten

Locatie

BoHo Hotel Prague bevindt zich in het centrum van de Tsjechische hoofdstad. Het metrostation Můstek ligt op ongeveer 8 minuten lopen en je kan op de tram springen aan de halte Náměstí Republiky, op ongeveer 5 minuten wandelen. De luchthaven van Praag ligt op ca. 17 kilometer rijden en bereik je via het openbaar vervoer in ongeveer 45 minuten.

Goed om te weten

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. 

Inreisregels

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Praag

Ontsnap naar de magische hoofdstad van Tsjechië en bewonder met eigen ogen de kastelen, kathedralen en eigenzinnige musea langs de Moldau. Op slechts een paar minuten van het hotel vind je het kleurrijke Staroměstské náměstí, het Oude Stadsplein, met haar beroemde astronomische klok, evenals het Nationaal Theater en de Joodse wijk. De Poedertoren, een voormalige 15de-eeuwse opslagplaats voor buskruit, ligt op slechts 100 meter afstand, terwijl de Praagse Burcht te voet in 20 minuten te bereiken is. Laat je ‘s avonds onderdompelen in de bruisende jazzscene en waag je misschien zelfs aan een glaasje absint. 

Hotel Boho Prague

 • Hotel
 • Nové Město, Tsjechië

Verken de Gouden Stad in stijl vanuit een 4*-designhotel met wellness, incl. ontbijt, gratis kamerupgrade & welkomstdrankje

Lees meer

Standard Double Room

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en het hotel voor het verstrekken van uw hotelreservering. Het hotel is aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 (individuele reisdiensten) van de Algemene voorwaarden van Secret Escapes zijn van toepassing op deze boeking.

Exclusief heen- en terugreis.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 12:00 uur

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.