• Vlucht inclusief
 • Accommodatie inclusief
 • Transfer inclusief

Indrukwekkende vakantie in Istanbul en all-inclusive Antalya

 • Rondreis
 • 7, 8, 9, 10, 11, 12 of 13 nachten
 • Turkije
prijs vanaf € 1.069 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 2.138
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 16 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontzagwekkende reis door Turkije; van de stadse spanning van Istanbul naar de prachtige stranden van Antalya - incl. alle reizen, ontbijt & meer

Deze vakantie begint in de pulserende opwinding van Istanbul, de oude hoofdstad van Turkije, en eindigt met totale ontspanning aan de turquoise kust in Antalya. Aangekomen in de culturele hoofdstad, ontdek je tijdens het eerste deel van je reis de plek waar het oosten en het westen elkaar ontmoeten in een verbazingwekkende mix van oud en nieuw. Als je tweede en laatste stop verruil je de drukte van de stad voor all-inclusive strandgeluk op het gouden zand van Antalya. Als je niet ontspant op het strand, kun je in dit oude gebied genoeg ontdekken, zoals de historische artefacten die teruggaan tot de Byzantijnse tijd.

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3, 4 of 5 nachten in Istanbul

 • 4, 5, 6 of 7 nachten in Antalya

 • Ontbijt in Istanbul

 • All-inclusive basis in Antalya

 • Heenvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem of Düsseldorf naar Istanbul, Turkije

 • Binnenlandse vlucht tussen Istanbul, Turkije en Antalya, Turkije

 • Terugvlucht van Antalya, Turkije naar Amsterdam, Brussel Zaventem of Düsseldorf

 • privéluchthaventransfers tussen alle luchthavens en hotels

Hotels

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over de hotels waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Reisdetails

Dag 1 - 3: Istanbul

Istanbul, een stad die zich uitstrekt over de grenzen van twee continenten, is een fascinerende lappendeken van architecturale stijlen en culturele schatten. Veel grote beschavingen hebben deze prachtige stad door de eeuwen heen tot hun thuis gemaakt, van de Romeinen en Grieken tot de Ottomanen, en…

Lees meer

Dag 4 - 7: Antalya

De kustlijn van de Turkse provincie Antalya, bezaaid met oude forten, weelderige zomervilla's en chique vijfsterrenhotels, is een van de meest begeerde vakantiebestemmingen van het land. Als eeuwenoude culturele smeltkroes pulseert het levendige erfgoed van het gebied nog steeds door de straten met…

Lees meer
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
 • Lokale belastingen
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Wijzigingen opslaan

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek