• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Fly & Drive Mallorca: van azuurblauwe baaien tot gouden stranden

  • Rondreis
  • 7, 9, 11 of 14 nachten
prijs vanaf € 699 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.398
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Geniet van zon, fijne zandstranden en heldere baaien tijdens een Fly & Drive door Mallorca, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een vaste route langs de hoogtepunten van Mallorca. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Palma de Mallorca - Cala d´Or

Vandaag begint je reis door het prachtige Mallorca! Zodra je bent aangekomen op de luchthaven van Palma de Mallorca, haal je je huurauto op en is het tijd om richting het eerste hotel te rijden: Hotel Rocamarina. Hier zul je de eerste twee nachten verblijven, incl. ontbijt.

Dag 2: Cala d´Or

Cala d´Or ligt in het zuidoosten van Mallorca en betekent letterlijk Gouden Baai. Het is dan ook geen verrassing dat je hier veel schitterende baaien kunt vinden met heerlijke zandstranden. Rijd vandaag bijvoorbeeld naar Cala Esmeralda, Cala Serrena of Cala Ferrera met haar heldere, azuurblauwe water voor een ontspannen dag in een prachtige omgeving.

Dag 3: Cala d´Or - Can Picafort

Op dag drie stap je in de huurauto voor een rit van ongeveer een uur richting Can Picafort, waar je drie nachten in BQ Can Picafort Hotel zult overnachten, incl. ontbijt. Onderweg kom je langs Manacor, de op één na grootste stad van Mallorca en tevens de geboorteplaats van Rafael Nadal. Je kunt er ook voor kiezen om een kwartier extra te rijden via de grotten van Drach (Coves del Drach), zodat je een bezoek kunt brengen aan deze schitterende grotten met het grootste ondergrondse meer van Europa.

Dag 4 en 5: Can Picafort

Can Picafort ligt ten zuiden van de baai van Alcudia en staat bekend om het lange zandstrand met helderblauw water. Daarnaast vind je een boulevard waar je heerlijk over kunt slenteren langs gezellige winkels en restaurants. Dat Can Picafort ooit een vissersdorpje was, is nog steeds duidelijk zichtbaar. Wandel eens naar de jacht- en vissershaven en zie hoe de lokale vissers aan het einde van de dag druk bezig zijn!

Dag 6: Can Picafort - Portals Nous

De laatste bestemming van je rondreis is Portals Nous. De laatste twee nachten vertoef je in Leonardo Boutique Hotel Mallorca Port Portals - Adults Only, incl. ontbijt. De autorit duurt ongeveer een uur en onderweg passeer je Palma de Mallorca, waar je bezienswaardigheden zoals de kathedraal La Seu en het Koninklijk Paleis van La Almudaina van dichtbij kunt zien.

Dag 7: Portals Nous

Op dag zeven heb je de hele dag de tijd om Portals Nous en de omgeving te verkennen. Spot luxe jachten en boten terwijl je geniet van een hapje op een terras bij de jachthaven en smeer je vervolgens in om van het Spaanse zonnetje te genieten op Cala Portals Nous, dat een blauwe vlag heeft vanwege de uitstekende kwaliteit van het water en het fijne strand.

Dag 8: Portals Nous - Palma de Mallorca - de gekozen luchthaven

Vandaag is het alweer tijd om je koffers in te pakken en richting Palma de Mallorca te rijden, waar je je huurauto op de luchthaven inlevert en je voorbereid om richting huis te vliegen. Tot ziens Mallorca!

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Cala d´Or en Portals Nous
  • Bij de rondreis van 11 nachten verblijf je 1 extra nacht in Can Picafort en Portals Nous en 2 extra nachten in Cala d´Or
  • Bij de rondreis van 14 nachten verblijf je 2 extra nachten in Cala d´Or en Can Picafort en 3 extra nachten in Portals Nous
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3 of 4 nachten in een Standaardkamer in Hotel Rocamarina, Cala d´Or

  • 3, 4 of 5 nachten in een Twin kamer met balkon in BQ Can Picafort Hotel, Can Picafort

  • 2, 3 of 5 nachten in een Comfort kamer in Leonardo Boutique Hotel Mallorca Port Portals - Adults Only, Portals Nous

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto voor de duur van het verblijf (categorie A/Eco, Fiat Panda of vergelijkbaar. Gratis kilometers en basisverzekering inbegrepen)

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • 1 stuk ingecheckte bagage, enkel bij KLM / IBERIA

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven naar Palma de Mallorca

  • De touroperator voor deze reis is Travel Store in Gorinchem, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR, IATA, DTA en BTP

Reisdetails

Dag 1 & 2: Hotel Rocamarina, Cala d´Or (2, 3 of 4 nachten)

Hotel Rocamarina ligt direct tegenover het strand van Caló des Pou, in de baai van Cala d'Or. Dit adults-only viersterrenhotel heeft zijn traditionele karakter behouden, met moderne installaties en diensten die van je vakantie op Mallorca een onvergetelijke ervaring zullen maken.

*Hotelfacilitei…

Lees meer

Dag 3 - 5: BQ Can Picafort Hotel, Can Picafort (3, 4 of 5 nachten)

Hotel BQ Can Picafort ligt aan de noordkust van Mallorca, in de baai van Alcudia en op amper 250 meter van het strand. De 235 kamers zijn volledig gerenoveerd en bij de renovatie werd ook een van de twee zwembaden, de nieuwe BQ Lounge, omgetoverd tot een exclusieve ruimte waar gasten kunnen geniete…

Lees meer

Dag 6 & 7: Leonardo Boutique Hotel Mallorca Port Portals - Adults Only, Portals Nous (2, 3 of 5 nachten)

Leonardo Boutique Hotel Mallorca Port Portals - Adults Only ligt in Portals Nous en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen adults-only verblijf. Met de luxueuze jachthaven van Port Portals en de witte zandstranden net om de hoek, is het aan jou of je de dag wil doorbrengen op het strand …

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht tussen Eindhoven, Brussel Charleroi of Amsterdam en Palma de Mallorca, Spanje zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto.

Als je met Transavia vliegt, kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x30x20 cm. Vlieg je met Ryanair, dan kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25 cm. Bij Easyjet kun je 1 stuk handbagage meenemen van max 45x36x20 cm, inclusief handvatten of wieltjes. Bij Vueling is 1 stuk handbagage van 40x20x30cm toegestaan. Vlieg je met KLM / IBERIA (Standaard of Flex ticket), dan is 1 stuk ingecheckte bagage toegestaan (lengte + breedte + hoogte = max 158cm/23kg). Zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappijen.

Vanaf Eindhoven vlieg je met Ryanair of Transavia, vanaf Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair en vanaf Amsterdam vlieg je met Easyjet, Ryanair, Vueling, Transavia of KLM/IBERIA.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heen- en terugvlucht tussen Eindhoven, Brussel Charleroi of Amsterdam en Palma de Mallorca

Heenreis: vertrek in de ochtend of avond, aankomst in de ochtend of avond

Terugreis: vertrek in de ochtend of avond, aankomst in de ochtend of avond

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Exclusief bijdrage SGR van € 5,00 pp en afdracht Calamiteitfonds Reisgelden a € 2,50 per boeking
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travel Store is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travel Store beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +31 183 666 777 of via e-mail op deals@travelstore.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelstore.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travel Store met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto voor de duur van het verblijf (cat. A/Eco Fiat Panda of vergelijkbaar inclusief gratis kilometers en basisverzekering), op te halen en in te leveren op de luchthaven. Huurvoorwaarden: - Kilometervergoeding: onbeperkt, - Federale belastingen: 23%, - Luchthavenbelasting: inbegrepen, - Brandstof: Het voertuig met hetzelfde peil meenemen en met hetzelfde peil terugbrengen. Controleer altijd de algemene voorwaarden alvorens het contract te ondertekenen, - Minimum leeftijd: 23 jaar, - Maximum leeftijd: 75 jaar (boven de 75 jaar mogelijk met een toeslag van €100 in totaal), - Minimale geldigheidsduur rijbewijs: 1 jaar, - Aantal gewone creditcards: 1, - Let op: een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder is vereist voor de borg (prepaid kaarten of AMEX worden niet geaccepteerd).