• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Roadtrip van Lissabon naar de Algarve langs prachtige 4*-hotels

  • Rondreis
  • 7, 9, 11 of 14 nachten
€ 995 -17%
prijs vanaf € 829 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.658
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Fly & Drive van Noord- naar Zuid-Portugal met overnachting in 4*-boetiekhotels, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van Portugal. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: Gekozen luchthaven - Lissabon

Zodra je bent aangekomen op de luchthaven van Lissabon, haal je je huurauto op en reis je richting het centrum van de stad om voor de komende nacht in te checken in je allereerste hotel: Hotel da Estrela, incl. ontbijt. Hotel da Estrela is gevestigd in het historische Condes de Paraty paleis, direct in de wijk Campo de Ourique met zijn traditionele Portugese winkels en de tuinen van de basiliek van Estrela. Op minder dan 10 minuten afstand vind je ook de wijken Chiado, Príncipe Real, Avenida da Liberdade, Santos & Baixa, Bairro Alto en Docas.

Dag 2: Lissabon - Évora

Vandaag reis je naar het zuidoosten van Portugal richting Évora, dat ook wel de museumstad genoemd wordt vanwege zijn rijke geschiedenis en eeuwenoude monumenten. De komende twee nachten slaap je in The Noble House, incl. ontbijt.

Dag 3: Évora

De stad Évora, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed, zal je betoveren met zijn historische centrum vol ouderwetse charme. Enkele van de stops die je hier niet mag missen zijn de Romeinse tempel, de Kathedraal van Évora, Praça do Giraldo, de smalle middeleeuwse straatjes en de mystieke Beenderenkapel.

Dag 4: Évora - Grândola

Na het ontbijt is het tijd om Évora te verlaten en richting de derde bestemming van je Fly & Drive te rijden: Grândola. Na een rit van ongeveer anderhalf uur arriveer je bij Sobreiras Alentejo Country Hotel, waar je de komende twee nachten zult verblijven, incl. ontbijt.

Dag 5: Grândola

De stranden van Grândola zijn de grootste trekpleister van deze streek. Het hotel waarin je overnacht, strekt zich uit langs de langste lijn stranden van Portugal, tot de vlaktes en bergen van de Alentejo. Hierdoor zit je op de ideale plek om van een ontspannen dag op het strand te genieten en de schoonheid van het omliggende platteland in alle rust te bewonderen.

Dag 6: Grândola - Monchique

Op dag zes maak je een rit van ongeveer twee uur naar Monchique, een van de hoogste dorpjes in Portugal en tevens de laatste bestemming van je reis. De laatste twee nachten breng je door in Pure Monchique Hotel, incl. ontbijt.

Dag 7: Monchique

Dit bergdorpje in de Algarve zit vol met schitterende uitzichtpunten, een prachtige natuur en pittoreske slingerende straten met 18e en 19e eeuwse huizen. Foia, het hoogste punt van de Algarve, ligt op slechts een kwartier rijden en biedt een indrukwekkend uitzicht op de kustlijn van de Algarve.

Dag 8: Monchique - Faro - de gekozen luchthaven

Helaas komt je rondreis door Portugal vandaag ten einde. Stap voor de laatste keer in je huurauto richting de luchthaven van Faro, waar je de auto weer inlevert en het vliegtuig neemt richting Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Brussel Charleroi.

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Lissabon en Grândola
  • Bij de rondreis van 11 nachten verblijf je 1 extra nacht in Grândola en Monchique en 2 extra nachten in Lissabon
  • Bij de rondreis van 14 nachten verblijf je 1 extra nacht in Évora en 2 extra nachten in Lissabon, Grândola en Monchique
Deze aanbieding is inclusief:
  • 1, 2 of 3 nacht(en) in een Standaardkamer in Hotel da Estrela, Lissabon

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in The Noble House, Évora

  • 2, 3 of 4 nachten in een Standaardkamer in Sobreiras Alentejo Country Hotel, Grândola

  • 2, 3 of 4 nachten in een Standaardkamer in Pure Monchique Hotel, Monchique

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto (categorie A) voor de duur van het verblijf

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Vlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven, Rotterdam naar Lissabon en terug van Faro naar Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven, Rotterdam

  • De touroperator voor deze reis is Style in Travel in Heerhugowaard, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR en SGRZ

Reisdetails

Dag 1: Hotel da Estrela, Lissabon (1, 2 of 3 nachten)

Hotel da Estrela is gevestigd in het historische Condes de Paraty paleis in het hart van Lissabon, direct in de Portugese wijk Campo de Ourique met zijn traditionele Portugese winkels of het iconische park en de tuinen van de basiliek van Estrela. Op minder dan 10 minuten afstand vind je ook de wij…

Lees meer

Dag 2 & 3: The Noble House, Évora (2 of 3 nachten)

Gelegen in het hart van het historische centrum van Évora, op slechts 2 minuten lopen van de kathedraal van de stad en de Romeinse tempel, is The Noble House een geweldig vertrekpunt om Évora en de hele Alentejo regio te ontdekken.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, conciërgeservice, bagageopslag, …

Lees meer

Dag 4 & 5: Sobreiras Alentejo Country Hotel, Grândola (2, 3 of 4 nachten)

Sobreiras Alentejo Country Hotel, lid van Condé Nast Johansens, ligt in de bergen van Grândola op een landgoed van 25 hectare en strekt zich uit langs de langste lijn stranden van Portugal, tot de vlaktes en bergen van de Alentejo. Het is de ideale plek voor diegenen die de schoonheid van het platt…

Lees meer

Dag 6 & 7: Pure Monchique Hotel, Monchique (2, 3 of 4 nachten)

Pure Monchique Hotel ligt in het hart van het natuurpark Serra de Monchique, in het westen van de Algarve. Ontdek hier enkele van de bekendste stranden in het zuiden van het land: Alvor, D. Ana en Aljezur.

Hotelfaciliteiten: restaurant, spa, conciërgeservice, bagageopslag, wifi

Lees meer
Reisdetails

De heenvlucht tussen de gekozen luchthaven en Lissabon en de terugvlucht tussen Faro en de gekozen luchthaven zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto voor de duur van het verblijf.

Heenvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Brussel Charleroi en Lissabon, Portugal

Vertrek in de middag of avond, aankomst in de middag of avond

Terugvlucht tussen Faro, Portugal en Amsterdam

Vertrek in de ochtend, middag of avond, aankomst in de ochtend, middag of avond

Terugvlucht tussen Faro, Portugal en Eindhoven, Rotterdam of Brussel Charleroi

Vertrek in de ochtend, aankomst in de ochtend

Als er meerdere vluchtmogelijkheden zijn per dag is het tarief gebaseerd op de goedkoopste vlucht.

Vanaf Amsterdam en Rotterdam vlieg je met Transavia en vanaf Eindhoven en Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair.

Als je met Transavia vliegt, kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm. Bij RyanAir kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm. Als je tegen extra betaling ruimbagage wilt meenemen, kun je contact opnemen met de touroperator.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Style in Travel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Style in Travel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031 20 428 05 55 of via e-mail op secretescapes@styleintravel.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.styleintravel.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Style in Travel bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Style in Travel met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto (categorie A) voor de duur van het verblijf, op te halen en in te leveren op de luchthaven. De autohuur is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW verzekering, diefstalverzekering, BTW, luchthaventoeslag en lokale toeslagen, exclusief afkoop eigen risico. Aanvullende verzekeringen kunnen ter plaatse worden afgesloten of vooraf via de touroperator. Een tweede bestuurder kan voor €7,90 + BTW per dag aan het contract toegevoegd worden. De bestuurder moet een creditcard met pincode op eigen naam hebben en moet minimaal 25 jaar oud zijn met een rijbewijs van minimaal één jaar oud; bestuurders onder 25 jaar betalen ter plaatse een toeslag van €8,10 + BTW per dag. Vul bij het boeken de naam van de bestuurder als eerste in.