• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Ontdek de Baltische Staten tijdens een Fly & Drive

  • Rondreis
  • 9, 10 of 14 nachten
€ 1.217 -14%
prijs vanaf € 1.049 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 2.098
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Reis door Letland, Estland & Litouwen en ontdek de mooiste stukjes van de Baltische Staten, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de Baltische Staten. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 9 nachten:

Dag 1: Gekozen luchthaven - Riga (Letland)

Vandaag is het zover! Je Fly & Drive door de Baltische Staten gaat van start. Kies je voor de reis van 9 nachten, dan vlieg je via Brussel Charleroi. Kies je voor de reis van 10 nachten, dan vlieg je vanaf Amsterdam. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Riga, haal je je huurauto op en rijd je naar je eerste hotel waar je de komende twee nachten verblijft: Monika Centrum Hotels, incl. ontbijt.

Dag 2: Riga (Letland)

De rivier Daugava stroomt langs Riga's middeleeuwse hart dat terecht op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Het stadscentrum zit vol jugendstilpracht. Hier vergaap je je aan de weelderige, meer dan 100 jaar oude gebouwen. Zie hoe de Zweedse Poort de enige overgebleven stadspoort van de historische stadsmuren is en aanschouw de lieflijke gevelhuisjes.

Dag 3: Riga (Letland) - Tallinn (Estland)

Op dag drie reis je van Riga naar de hoofdstad van Estland, waar je de komende nacht in Hestia Hotel Ilmarine zult verblijven, incl. ontbijt. Tallinn is een van de oudste hoofdsteden van Europa, maar behalve kastelen, kerken en kathedralen heeft de stad ook een fantastische moderne kant. Nadat Tallinn in 1997 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO is bijgeschreven, is het stadshart prachtig gerestaureerd. Zo zie je tussen de karakteristieke ouderdom nu ook brede, nette wegen vol exclusieve boetiekwinkels.

Dag 4: Tallinn (Estland) - Sigulda (Letland)

Vandaag vertrek je richting het “Zwitserland van Letland”, oftewel de stad Sigulda. Als je de omgeving bekijkt, snap je al snel hoe de stad aan haar bijnaam komt. Gelegen in het dal van de rivier de Gauja, vind je een schilderachtig landschap vol kliffen en rivieroevers. De omgeving is dan ook perfect voor kanoën in het schitterende natuurpark, kasteelwandelingen maken of uitzichten aanschouwen vanuit de kabelbaan over de Gauja. De komende nacht slaap je in Hotel Sigulda, incl. ontbijt.

Dag 5: Sigulda (Letland) - Vilnius (Litouwen)

Na het ontbijt stap je in de auto om richting de hoofdstad van Litouwen te rijden, waar je de komende twee nachten in Holiday Inn Vilnius zult slapen, incl. ontbijt. In Vilnius komen de Oost-Europese architectuur en middeleeuwse bouwstijl prachtig samen - de stad is niet voor niets in 2009 uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa.

Dag 6: Vilnius (Litouwen)

Hét icoon voor Vilnius is de Gediminastoren, die je dan ook zeker gezien moet hebben. Wandel door de binnenstad met wel 1400 historische gebouwen en 40 kerken en kom tot rust in het grote Europa Park, vol eigentijdse beeldhouwkunst. Zin om te shoppen of gewoon langs de sfeervolle etalages te lopen? De leukste winkelstraten zijn Stikliu Gatve en Pilies Gatve.

Dag 7: Vilnius (Litouwen) - Klaipėda (Litouwen)

De romantische havenstad Klaipėda met zijn middeleeuwse centrum nodigt uit tot lange wandelingen. Ook wacht het Lithuanian Sea Museum om ontdekt te worden, een maritiem museum met aquaria en dolfijnenshows. Bezoek ‘s avonds het historische zeilschip Meridianas in het centrum van de stad, waarin een Litouws restaurant is gevestigd. In Klaipėda zul je de komende nacht in Hotel Euterpe slapen, incl. ontbijt.

Dag 8: Klaipėda (Litouwen) - Liepāja (Letland)

Na een goede nachtrust is het op dag 8 tijd om naar Liepāja te rijden, een plaats aan de Baltische kust van Letland. Eenmaal aangekomen in Liepāja, check je voor de komende nacht in bij Amrita Hotel, incl. ontbijt. Bezoek vandaag het 3 kilometer lange Seaside Park, dat een gebied van 50 hectare beslaat en waar je maar liefst 170 boomsoorten kunt vinden. De Grote Amberconcertzaal is ook zeker de moeite waard, en zonliefhebbers kunnen vandaag natuurlijk ook gewoon even heerlijk zonnebaden op het strand!

Dag 9: Liepāja (Letland) - Riga (Letland)

Na een avontuurlijke en culturele trip vol natuurpracht ben je terug in Riga, waar je nog een dag volop kunt genieten van middeleeuwse historie en jugendstilpracht. De laatste nacht vertoef je in Bellevue Park Hotel Riga, incl. ontbijt.

Dag 10: Riga (Letland) - de gekozen luchthaven

Vandaag is je Fly & Drive helaas voorbij! Lever je huurauto in op de luchthaven en maak je klaar om weer richting huis te vliegen.

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 10 nachten verblijf je 1 extra nacht in Tallinn
  • Bij de rondreis van 14 nachten verblijf je 1 extra nacht in Tallinn, Sigulda, Klaipėda, Liepāja en Riga
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 nachten in een Standaardkamer in Monika Centrum Hotels, Riga, Letland

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Hestia Hotel Ilmarine, Tallinn, Estland

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Hotel Sigulda, Sigulda, Letland

  • 2 nachten in een Standaardkamer in Holiday Inn Vilnius, Vilnius, Litouwen

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Hotel Euterpe, Klaipėda, Litouwen

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Amrita Hotel, Liepāja, Letland

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Bellevue Park Hotel Riga, Riga, Letland

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto (categorie A) voor de duur van het verblijf

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi naar Riga

  • De touroperator voor deze reis is Style in Travel in Heerhugowaard, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR en SGRZ

Reisdetails

Dag 1 & 2: Monika Centrum Hotels, Riga, Letland (2 nachten)

Monika Centrum Hotels ligt in het culturele en historische centrum van Riga, tegenover het Kronvalda Park en in de buurt van de ambassadewijk en het Riga Congress Centre. Het hotel beschikt over gratis wifi in alle kamers en een hotelrestaurant met een uitgebreid ontbijtbuffet en een uitstekende ke…

Lees meer

Dag 3: Hestia Hotel Ilmarine, Tallinn, Estland (1 of 2 nachten)

Hestia Hotel Ilmarine ligt aan de voet van de oude binnenstad van Tallinn en aan de rand van de populaire wijk Kalamaja en vele lokale restaurants. Het Estonian Maritime Museum ligt op ca. 270 meter van het hotel en Raekoja Plats (het Stadhuisplein) en het stadhuis van Tallinn liggen op slechts 900…

Lees meer

Dag 4: Hotel Sigulda, Sigulda, Letland (1 of 2 nachten)

Hotel Sigulda ligt in het hart van de stad Sigulda. Bezienswaardigheden zoals de ruïnes van het middeleeuwse kasteel van Sigulda, Sigulda New Castle en de Sigulda Luge & Bobsleigh Track liggen allemaal op ongeveer 1 kilometer afstand.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, bagageopslag, 24-uursreceptie…

Lees meer

Dag 5 & 6: Holiday Inn Vilnius, Vilnius, Litouwen (2 nachten)

Holiday Inn Vilnius ligt in het stadscentrum, op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden in de oude binnenstad. Woon een voorstelling bij in het Litouws Nationaal Opera- en Ballettheater, breng een bezoek aan het nabijgelegen Paleis van de Groothertogen van Litouwen, of bewonder de imposa…

Lees meer

Dag 7: Hotel Euterpe, Klaipėda, Litouwen (1 of 2 nachten)

Dit hotel is verrezen op de archeologische plek van de Darzu en Aukstoji straten. Het weerspiegelt een aantal tijdperken en vormt een harmonieus geheel met de architectuur van de oude stad. De gebouwen staan in de buurt van het Klaipėda Drama Theatre, Klaipėda Castle en gezellige boetiekjes in de o…

Lees meer

Dag 8: Amrita Hotel, Liepāja, Letland (1 of 2 nachten)

Amrita Hotel ligt in het centrum van de stad Liepāja, op ongeveer 1,5 kilometer afstand van een wit zandstrand, iets meer dan 2 kilometer van Stadion Daugava en op circa 1 kilometer van het treinstation van Liepāja.

Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, bagageopslag, 24-uursreceptie, wifi

Lees meer

Dag 9: Bellevue Park Hotel Riga, Riga, Letland (1 of 2 nachten)

Bellevue Park Hotel Riga ligt naast het Victory Park en in de buurt van de oude stad. De Arena Riga ligt op nog geen kwartiertje rijden. Het hotel beschikt over wellness- en fitnessfaciliteiten, een restaurant en een lobby bar.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, lobby bar, bagageopslag, 24-uursrece…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht tussen de gekozen luchthaven en Riga, Letland zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto voor de duur van het verblijf. Let op: kies je voor de reis van 9 nachten, dan vlieg je via Brussel Charleroi; kies je voor de reis van 10 nachten, dan vlieg je via Amsterdam.

Heenvlucht tussen Amsterdam of Brussel Charleroi en Riga, Letland

Vertrek in de ochtend, middag of avond, aankomst in de ochtend, middag of avond

Terugvlucht tussen Amsterdam of Brussel Charleroi en Riga, Letland

Vertrek in de ochtend, middag of avond, aankomst in de ochtend, middag of avond

Als er meerdere vluchtmogelijkheden zijn per dag is het tarief gebaseerd op de goedkoopste vlucht.

Vanaf Amsterdam vlieg je met Transavia of Air Baltic en vanaf Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair.

Als je met Transavia of Air Baltic vliegt, kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm. Bij RyanAir kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm. Als je tegen extra betaling ruimbagage wilt meenemen, kun je contact opnemen met de touroperator.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Style in Travel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Style in Travel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031 20 428 05 55 of via e-mail op secretescapes@styleintravel.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.styleintravel.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Style in Travel bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Style in Travel met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto (categorie A) voor de duur van het verblijf, op te halen en in te leveren op de luchthaven. De autohuur is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW verzekering, diefstalverzekering, BTW, luchthaventoeslag en lokale toeslagen, exclusief afkoop eigen risico. Aanvullende verzekeringen kunnen ter plaatse worden afgesloten of vooraf via de touroperator. Een tweede bestuurder kan voor €7,90 + BTW per dag aan het contract toegevoegd worden. De bestuurder moet een creditcard met pincode op eigen naam hebben en moet minimaal 25 jaar oud zijn met een rijbewijs van minimaal één jaar oud; bestuurders onder 25 jaar betalen ter plaatse een toeslag van €8,10 + BTW per dag. Vul bij het boeken de naam van de bestuurder als eerste in.