Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Fly & Drive van Pompeii naar Puglia & de Amalfikust

  • Stedentrip
prijs vanaf € 999 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.998
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Reis via bruisend Napels richting de parels van Puglia en de schitterende Amalfikust, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een vaste route langs de hoogtepunten van de Amalfikust en Puglia. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Napels - Pompeii

Zodra je vliegtuig is aangekomen in Napels, stap je in je huurauto en reis je naar de eerste bestemming van je rondreis: Pompeii. Hier zul je de komende nacht in Hotel del Sole slapen, incl. ontbijt. Dwaal door de spookachtige straten langs tempels, Romeinse baden en het amfitheater van het ooit zo bruisende Pompeii, dat op de UNESCO-lijst staat en in 79 na Christus een noodlottige klap kreeg van de Vesuvius. Je kunt ook in de auto stappen voor een rit van ongeveer 30 minuten naar Napels, waar je de Cappella Sansevero kunt bewonderen en indrukwekkende kunst in het museum van Capodimonte kunt zien. Winkelen, aperitieven en pizza eten zijn hier net zo belangrijk!

Dag 2: Pompeii - Bari

Op dag twee is het tijd om Puglia beter te leren kennen. Je eerste bestemming in deze regio is de hoofdstad Bari, op ongeveer 3 uur rijden. De komende twee nachten verblijf je in The Nicolaus Hotel, incl. ontbijt.

Dag 3: Bari

Start de dag met een wandeling door Via delle Orecchiette om de oudste traditie van Bari Vecchia van dichtbij te zien: de beroemde productie van orecchiette pasta. Huisvrouwen bereiden hier dagelijks het deeg voor de ogen van voorbijgangers en zijn daarom een toeristische attractie in de stad geworden. Ga daarna door naar de Sint-Nicolaasbasiliek of het naastgelegen Museo Nicolaiano, bezoek een tentoonstelling in het Castello Normanno-Svevo of struin richting het Fortino van Sant’Antonio, het hoogste punt van de oude stad, voor een prachtig uitzicht op Bari.

Dag 4: Bari - Ostuni

Start de dag goed met een stevig ontbijt voordat je weer in de auto stapt om de derde bestemming van je Fly & Drive te verkennen: Ostuni. Een rit van ongeveer 85 kilometer langs de kust brengt je via het pittoreske Monopoli naar Hotel Monte Sarago, waar je de komende twee nachten zult vertoeven, incl. ontbijt.

Dag 5: Ostuni

Ostuni, ook wel bekend als La città bianca, is een prachtig wit stadje dat nog mooier is wanneer de zon op de witte huizen straalt. Bewonder de Kathedraal van Ostuni en struin vervolgens door de vele straatjes in het oude centrum langs witte huizen met kleurrijke bloemen, authentieke deuren en wapperende was. Op zaterdag kun je naar de markt met lokale vleeswaren, groenten en fruit, maar er zijn ook genoeg terrasjes - bijvoorbeeld op Piazza della Libertà - om te genieten van een kopje koffie of een verse pizza.

Dag 6: Ostuni - Cava de' Tirreni

Vandaag vertrek je naar de laatste bestemming van je rondreis: Cava de' Tirreni. Onderweg passeer je het magische Matera, de culturele hoofdstad van 2019 en bekend door de eeuwenoude grotwoningen in de Sassi. Dwaal hier door de oude straten langs unieke woningen en strijk neer in een gezellig restaurant voordat je weer in de auto stapt richting Cava de' Tirreni. De laatste twee nachten breng je door in Hotel Scapolatiello, incl. ontbijt.

Dag 7: Cava de' Tirreni

Met de Amalfikust op slechts 6 kilometer afstand van het hotel, zit je perfect om vandaag één van de mooiste kustlijnen van Europa te verkennen. Prachtige dorpjes, heerlijk eten, limoncello en schitterende kustwegen wachten hier allemaal om ontdekt te worden. Rijd in slechts een half uur richting Salerno, stap na een rit van een uur uit de huurauto om Ravello en Amalfi te bewonderen, of tour anderhalf uur langs de azuurblauwe kust om het kleurrijke Positano van je bucketlist af te strepen.

Dag 8: Cava de' Tirreni - Napels - de gekozen luchthaven

Vandaag komt je Fly & Drive helaas alweer ten einde. Het is tijd om de koffers in te pakken en richting de luchthaven van Napels te rijden, waar je de huurauto weer in zult leveren en je richting de gekozen luchthaven vliegt. Arrivederci, Italia!

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Pompeii en Cava de' Tirreni
  • Bij de rondreis van 11 nachten verblijf je 1 extra nacht in Pompeii en Ostuni en 2 extra nachten in Cava de' Tirreni
Deze aanbieding is inclusief:
  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Hotel del Sole, Pompeii

  • 2 nachten in een Standaardkamer in The Nicolaus Hotel, Bari

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Hotel Monte Sarago, Ostuni

  • 2, 3 of 4 nachten in een Standaardkamer in Hotel Scapolatiello, Cava de' Tirreni

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto voor de duur van het verblijf (categorie A/Eco, Fiat Panda of vergelijkbaar. Gratis kilometers en basisverzekering inbegrepen)

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven naar Napels

  • De touroperator voor deze reis is Travel Store in Gorinchem, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR, IATA, DTA en BTP

Reisdetails

Dag 1: Hotel del Sole, Pompeii (1 of 2 nachten)

Hotel del Sole ligt tegenover de hoofdingang van de oude ruïnes van Pompeii (ingang Amfitheater), in het stadscentrum en op 200 meter van Sanctuary of Our Lady of SS. Rosary. De ligging in het centrum van Pompeii maakt het niet alleen de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de archeologische sit…

Lees meer

Dag 2 & 3: The Nicolaus Hotel, Bari (2 nachten)

The Nicolaus Hotel ligt in het hart van Poggiofranco, een levendige wijk op een steenworp afstand van het stadscentrum van Bari. Enkele bezienswaardigheden in de omgeving zijn Piazza del Ferrarese, de Basiliek van Sint-Nicolaas, het Normandisch-Zwabisch kasteel en de kathedraal van Bari.

*Hotelf…

Lees meer

Dag 4 & 5: Hotel Monte Sarago, Ostuni (2 of 3 nachten)

Hotel Monte Sarago ligt in de stad Ostuni, op een paar minuten lopen van het karakteristieke historische centrum, beter bekend als "de witte stad". Vandaag de dag wordt het beschouwd als een van de meest glamoureuze bestemmingen in Puglia waar smaken, geuren, geluiden en folklore elkaar afwisselen.…

Lees meer

Dag 6 & 7: Hotel Scapolatiello, Cava de' Tirreni (2, 3 of 4 nachten)

Hotel Scapolatiello ligt in de stad Cava de' Tirreni, op slechts een steenworp afstand van Salerno. Het hotel ligt niet alleen op een karakteristieke locatie, maar ook op een strategische locatie ver van de chaos van het stadsleven en zeer dicht bij niet te missen toeristische en culturele bestemmi…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi en Napels, Italië zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto voor de duur van het verblijf.

Bij Easyjet kun je 1 stuk handbagage (max. 45x36x20 cm inclusief handvatten of wieltjes) meenemen; bij Transavia kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x30x20 cm en bij Ryanair kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm (zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij). Als je extra hand- of ruimbagage wilt meenemen, kun je contact opnemen met de touroperator.

Vanaf Amsterdam vlieg je met Easyjet of Transavia en vanaf Eindhoven en Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heen- en terugvlucht tussen Amsterdam of Brussel Charleroi en Napels

Heenreis: vertrek in de ochtend of avond, aankomst in de ochtend of avond

Terugreis: vertrek in de ochtend of avond, aankomst in de ochtend of avond

Heen- en terugvlucht tussen Eindhoven en Napels

Heenreis: vertrek om 10:10 uur, aankomst om 12:25 uur

Terugreis: vertrek om 07:15 uur, aankomst om 09:45 uur

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Exclusief bijdrage SGR van € 5,00 pp en afdracht Calamiteitfonds Reisgelden a € 2,50 per boeking
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travel Store is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travel Store beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +31 183 666 777 of via e-mail op deals@travelstore.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelstore.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travel Store met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto voor de duur van het verblijf (cat. A/Eco Fiat Panda of vergelijkbaar inclusief gratis kilometers en basisverzekering), op te halen en in te leveren op de luchthaven. Huurvoorwaarden: - Kilometervergoeding: onbeperkt, - Federale belastingen: 23%, - Luchthavenbelasting: inbegrepen, - Brandstof: Het voertuig met hetzelfde peil meenemen en met hetzelfde peil terugbrengen. Controleer altijd de algemene voorwaarden alvorens het contract te ondertekenen, - Minimum leeftijd: 23 jaar, - Maximum leeftijd: 75 jaar (boven de 75 jaar mogelijk met een toeslag van €100 in totaal), - Minimale geldigheidsduur rijbewijs: 1 jaar, - Aantal gewone creditcards: 1, - Let op: een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder is vereist voor de borg (prepaid kaarten of AMEX worden niet geaccepteerd).