• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Ontdek Thailand: Glinsterend Bangkok en paradijselijk eilandgeluk

  • Vakantie
  • 12, 14, 16, 18 of 20 nachten
€ 2.598 -19%
prijs vanaf € 2.129 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 4.258
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Culturele diversiteit in Bangkok en tropisch genieten op Ko Samui en Ko Phangan - incl. vluchten, transfers, ontbijt en opt. extra's

Ervaar het beste van Thailand tijdens deze fantastische reis langs de mooiste facetten en contrasten van het land. Als eerste ontdek je de stad Bangkok - deze metropool scoort met een onvergelijkbare mix van traditie en moderniteit, levendige nachtmarkten en indrukwekkende architectuur. Je verblijft in de levendige wijk Makkasan, van waaruit je hoogtepunten zoals het Suan Pakkad Paleis en het Jim Thompson House gemakkelijk kunt bereiken.

Daarna vlieg je naar het paradijselijke droomeiland Ko Samui voor een ontspannen strandvakantie. Op het meest oostelijke puntje - ver weg van alle drukte - verblijf je in een rustig hotel met een prachtig uitzicht op de Golf van Thailand en een uitstekende ligging, op slechts 10 minuten lopen van het strand.

Het laatste deel van je reis brengt je naar het al even idyllische eiland Ko Phangan, waar je per speedboat naar toe zal gaan. In deze prachtige omgeving kun je op een unieke manier genieten van de typische sfeer van het land. Laat je verwennen in de tropische spa, proef authentieke smaken en maak je vakantiegeluk compleet met vele andere attracties. Op de laatste dag kun je nog genieten van je ontbijt waarna de reis naar huis begint. Per speedboat wordt je naar Ko Samui gebracht en begin je aan de vliegreis naar huis.

Goed om te weten Deze aanbieding is inclusief privétransfers van en naar de luchthaven gedurende de hele reis.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3 of 4 nachten in een Deluxe kamer bij Lancaster Bangkok, Bangkok

  • 4, 5 of 6 nachten in een Deluxe kamer bij Sheraton Samui Resort, Koh Samui

  • 4, 5, 6 of 8 nachten in een Deluxe Grande Kamer met jacuzzi bij Panviman Resort Koh Phangan, Koh Phangan

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusies bij Lancaster Bangkok:

  • Welkomstdrankje

  • Toegang tot Viva Jiva Fit, sauna en stoombad

  • Wifi

  • Inclusies bij Sheraton Samui Resort:

  • Welkomstdrankje

  • 1x massage van 30 minuten per persoon per verblijf (bij een verblijf van 5 nachten of langer)

  • Inclusies bij Panviman Resort Koh Phangan:

  • 1x geselecteerde cocktail voor 2 personen

  • 1x Thaise massage van 60 minuten voor 2 personen per verblijf

  • Optioneel Volledige dagtrip “Bangkok Classic – The perfect combination”

  • Vlucht van Amsterdam of Brussel Zaventem naar Bangkok

  • Vlucht van Bangkok naar Ko Samui

  • Vlucht van Ko Samui naar Bangkok

  • Vlucht van Bangkok naar Amsterdam of Brussel Zaventem

  • 1 stuk handbagage per persoon van max. 7 kg per persoon

  • 1 stuk ruimbagage per persoon van min. 20 kg en max. 35 kg per persoon

  • Privétransfers gedurende de reis

  • (Privé)transfer per speedboat van Ko Samui naar Ko Phangan

  • (Privé)transfer per speedboat van Ko Phangan naar Ko Samui

  • De touroperator van deze aanbieding is Neon Reisen GmbH

Reisdetails

Dag 1 & 2: Lancaster Hotel Bangkok

Laat de drukte van de stad van je afglijden terwijl je je installeert in Lancaster Hotel Bangkok. De Deluxe kamers (ca. 40 m2) dragen met hun elegante inrichting bij aan een bijzonder ontspannen verblijf in Bangkok. De hotelcatering verwent je met een groot culinair aanbod: van het uitgebreide ontb…

Lees meer

Dag 3 - 6: Sheraton Samui Resort

Een elegante oase van welzijn op Ko Samui, het resort maakt indruk met luxe voorzieningen en een stijlvol ontwerp in een moderne mediterrane stijl. Laat je verwennen in de spa van het hotel met zowel moderne westerse massages als traditionele Thaise behandelstijlen (let op: toeslag). Bovendien kun …

Lees meer

Dag 7 - 10: Panviman Resort Koh Phangan

Het resort wordt omgeven door tropische vegetatie en biedt alles wat je je maar kunt wensen. Je vindt een heerlijk strand op slechts een steenworp afstand van je kamer, of neem een verfrissende duik in het Infinity zwembad en baan je daarna een weg naar de spa op de heuveltop om te genieten van wel…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht tussen Amsterdam of Brussel en Bangkok, Thailand zijn in de prijs inbegrepen, evenals de heen- en terugvlucht tussen Bangkok, Thailand en Ko Samui, Thailand.

Handbagage van max. 7 kg en ruimbagage tussen max. 20-35 kg per persoon zijn inbegrepen, evenals privétransfers van en naar de luchthaven.

Houd er rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Vanaf Amsterdam naar Bangkok vlieg je met China Airlines, Qatar Airways, Emirates, Lufthansa, Turkish Airlines, China Southern of een vergelijkbare luchtmaatschappij (maximaal 1 tussenstop). Vanaf Brussel naar Bangkok vlieg je met Singapore Airlines, Finnair, Emirates, Qatar Airways, Swiss International Air Lines, Austrian Airlines of een vergelijkbare luchtmaatschappij (maximaal 1 tussenstop). Vanaf Bangkok naar Ko Samui vlieg je met Bangkok Airways.

Heenvlucht tussen Amsterdam en Bangkok, Thailand

Heenvlucht: vertrek tussen 06.50 en 21.50, aankomst tussen 06.00 en 21.50 (volgende dag)

Heenvlucht tussen Brussel en Bangkok, Thailand

Heenvlucht: vertrek tussen 06.35 en 21.45, aankomst tussen 04.45 en 19.15 (volgende dag)

Heenvlucht tussen Bangkok, Thailand en Koh Samui, Thailand

Heenvlucht: vertrek tussen 07.00 en 21.00, aankomst tussen 08.00 en 22.00

Terugvlucht tussen Koh Samui, Thailand en Bangkok, Thailand

Heenvlucht: vertrek tussen 07.00 en 17.00, aankomst tussen 08.00 en 18.00

Terugvlucht tussen Bangkok, Thailand en Amsterdam

Terugvlucht: vertrek tussen 11.50 en 23.45, aankomst tussen 06.35 en 22.25 (volgende dag)

Terugvlucht tussen Bangkok, Thailand en Brussel

Terugvlucht: vertrek tussen 11.25 en 23.55, aankomst tussen 06.50 en 23.25 (volgende dag)

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Neon Reisen GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Neon Reisen GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +318009950599 of via e-mail op support.benl@neon-reisen.de. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: http://www.neon-reisen.de

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Neon Reisen GmbH bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Neon Reisen GmbH met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Speciale voorwaarden Neon Reisen GmbH

De touroperator voor deze reis is Neon Reisen GmbH. Houd er rekening mee dat er voor deze tour speciale voorwaarden en betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn.