Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Onvergetelijke Fly & Drive langs het werelderfgoed van Toscane

  • Rondreis
€ 1.066 -14%
prijs vanaf € 919 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.838
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Verken het culturele erfgoed van Pistoia, Castel del Piano, Casciana Terme en de prachtige Chianti-streek tijdens fantastische fly & drive in Toscane

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van Toscane. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: Gekozen luchthaven - Pisa - Pistoia

Je self-drive avontuur door Toscane begint in Pisa. Na aankomst op het vliegveld haal je je auto op en ben je klaar om op reis te gaan, eerste stop: Pistoia. Je zult de komende twee nachten verblijven in Borgo Antico Casalbosco (incl. ontbijt), een gerestaureerd landhuis dat werd gebouwd in de Middeleeuwen en wordt omgeven door wijngaarden en olijfbomen. Het hotel ligt op ongeveer 10 km van de hoofdstad van de provincie, ook genaamd Pistoia, waar je het oude stadscentrum kunt bewonderen en kunt genieten van een drankje op een van de gezellige terrasjes.

Dag 2: Pistoia

Ontdek na een heerlijk ontbijt de omgeving van Pistoia. In het centrum vind je de Piazza del Duomo, het centrale plein van Pistoia, met de prachtige Cattedrale di San Zeno. Bewonder de romaanse en gotische architectuur, de kunstwerken van Donatello en Fra Bartolommeo, en de preekstoel van Giovanni Pisano. Maak ook zeker een dagtripje naar het prachtige Florence, op ongeveer 1 uur rijden. Deze stad, ooit de bakermat van de Renaissance, bruist van kunst, cultuur en geschiedenis en herbergt een schat aan bezienswaardigheden. Beklim de iconische Duomo voor een adembenemend uitzicht over de stad, bewonder meesterwerken van onder andere van Michelangelo, Botticelli en Leonardo da Vinci in de Galleria degli Uffizi, en vergaap je aan de wereldberoemde David van Michelangelo in de Galleria dell'Accademia.

Dag 3: Pistoia - Radda in Chianti

Vandaag vertrek je naar Radda in Chianti, waar je twee nachten zult verblijven Palazzo Leopoldo, een majestueus hotel gelegen in een voormalig herenhuis, incl. ontbijt. De Chianti-streek staat bekend om de productie van de gelijknamige wijn. Rijd door glooiende heuvels, bloeiende wijnranken en geurende cipressen. Settel je vervolgens in het hotel en kom tot rust in de authentieke sfeer, of breng voor een extra dosis ontspanning een bezoekje aan de spa, compleet met zwembad, sauna, stoombaden en wijntherapie behandelingen.

Dag 4: Radda in Chianti

Radda in Chianti is een charmante middeleeuwse stad met een rijke historie, prachtige landschappen en heerlijk eten en drinken. Baan je een weg door het doolhof van kleine steegjes in het stadscentrum, waar een overvloed van traditionele stenen huizen, pittoreske winkels en enotecas (wijnbarren) op je wacht. Natuurlijk mag een wijnproeverij niet ontbreken bij een van de wijnhuizen in de omgeving, waarvan vele rondleidingen en proeverijen aanbieden. Voor een uitje verder van huis reis je ongeveer 45 minuten verder naar Siena, een charmante stad uitgestrekt over drie heuvels. Waar de heuvels samenkomen vind je de Piazza del Campo, een schelpvormig plein, waar je het Palazzo Pubblico en de Torre del Mangia kunt bewonderen. Als je Siena in de zomer bezoekt, woon dan zeker de Palio delle contrade paardenrace bij, die twee keer per jaar wordt gehouden op het plein.

Dag 5: Radda in Chianti - Castel del Piano

Vandaag ruilen we de Chianti-streek in voor Castel del Piano, in Zuidwest Toscane. Je overnacht in Hotel Impero in Grosseto (incl ontbijt), gelegen aan de voet van de Monte Amiata. Voor echte wandelaars zijn er een aantal wandelroutes in de omgeving, en voor wat meer cultuursnuiven daal je af naar het stadscentrum en bewonder je architectonische schoonheid van het Palazzo Nerucci, dat nu een indrukwekkende kunstgalerie herbergt, en de Collegiale Kerk van Santi Niccolò e Lucia. Ook het nabijgelegen Bolgheri biedt verrassingen uit de Middeleeuwen. Bezoek het gelijknamige kasteel van de stad en de mooiste cipressen van Toscane langs de Viale dei Cipressi. Sluit de dag af met culinaire reis en geniet van de specialiteiten van de regio, zoals "ribollita" (een stevige groentesoep), "bistecca alla fiorentina" (gegrilde biefstuk) en "necci" (kastanjepannenkoeken), uiteraard in combinatie met een glas lokale wijn.

Dag 6: Castel del Piano - Casciana Terme

De volgende stop op het programma is Casciane Terme, een pittoresk kuuroord dat bekendstaat om zijn thermale baden met heilzame eigenschappen. Je hotel voor de komende twee dagen is Agriturismo Le Valli (incl ontbijt), gelegen in een privé park omringd door prachtige heuvels. Werk aan je kleurtje in de ligweide van het hotel, of maak een rustgevende wandeling in de tuin met geurende fruitbomen. Voor een extra dosis luxe ga je naar een van de thermale baden in de buurt en laat je je vermoeide spieren tot rust komen in het warme water.

Dag 7: Casciana Terme

Vanuit je hotel is het ongeveer 1 uur rijden naar de steden Lucca en Pisa. Laat Lucca je betoveren met een fietstocht door de charmante binnenstad langs prachtige pleinen, kleurrijke huizen en imposante kerken. Bezoek de Guinigi Toren voor een panoramisch uitzicht, plof neer op een terrasje op het Piazza dell'Anfiteatro, waar je kunt smullen van heerlijke Italiaanse gerechten en lokale wijnen, en laat tenslotte je innerlijke fashionista los in de Via Fillungo met zijn trendy boetiekjes en ambachtelijke winkels. Ook het historische Pisa heeft veel meer te bieden dan zijn iconische toren: bezoek de Santa Maria della Spina, een kerk met een unieke gotische façade, bewonder kunstwerken in het Museo Nazionale di San Matteo, of bekijk de stad vanuit een ander perspectief tijdens een ontspannende boottocht op de rivier de Arno.

Dag 8: Casciana Terme - Pisa - de gekozen luchthaven

Op dag acht komt je Fly & Drive avontuur door Toscane ten einde. Op de luchthaven van Pisa lever je de huurauto weer in en vlieg je terug naar de gekozen luchthaven, om daar met een tas vol souvenirs en je hoofd nog vol herinneringen naar huis te gaan.

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Castel del Piano en 1 extra nacht in Casciana Terme
  • Bij de rondreis van 11 nachten verblijf je 1 extra nacht in Pistoia, 1 extra nacht in Radda in Chianti, 1 extra nacht in Castel del Piano en 1 extra nacht in Casciana Terme
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer bij Casalbosco, Pistoia

  • 2 of 3 nachten in een Classic kamer bij Palazzo Leopoldo, Radda in Chianti

  • 1 of 2 nachten in een Superior kamer bij Grand Hotel Impero, Castel del Piano

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer bij Le Valli, Casciana Terme

  • Ontbijt in alle hotels

  • Huurauto

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven naar Pisa

  • De touroperator voor deze reis is Style in Travel in Heerhugowaard, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR en SGRZ

Reisdetails

Dag 1 & 2: Borgo Antico Casalbosco (2 of 3 nachten)

Gehuisvest in een middeleeuws gebouw en gelegen tussen de wijngaarden en olijfbomen, is Hotel Borgo Antico Casalbosco de ideale locatie om universiteitsstad Pistoia te verkennen. Het oude centrum van de stad ligt op ongeveer 10 kilometer, waar je kunt genieten van lokale gerechten in een van de vel…

Lees meer

Dag 3 & 4: Palazzo Leopoldo (2 of 3 nachten)

Palazzo Leopoldo Dimora Storica, een uniek hotel in een voormalig herenhuis, combineert de charmante historie van Toscane met moderne faciliteiten in een gezellige sfeer. Blijf dicht bij het hotel en geniet van de wellnessfaciliteiten, of ontdek de omgeving met je huurauto. Bezoek nabijgelegen wijn…

Lees meer

Dag 5: Grand Hotel Impero (1 of 2 nachten)

Grand Hotel Impero is gelegen in Castel del Piano aan de voet van de berg Amiata. Ontdek de schitterende natuur in de omgeving tijdens verscheidene wandeltochten, of maak er een actief uitje van met paardrijden of bergbeklimmen. Geniet van een heerlijk ontbijt en lokale gerechten tijdens het diner …

Lees meer

Dag 6 & 7: Agriturismo Le Valli (2 of 3 nachten)

Agriturismo le Valli is gelegen in een rustige uitvalshoek op het platteland in Toscane. Geniet van je verblijf in deze voormalige woonboerderij, naar een hoger niveau getild door de authentieke gastvrijheid van het team en uitgerust met alle moderne gemakken die je maar kunt wensen. Geniet van hee…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht tussen de gekozen luchthaven en Pisa zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto voor de duur van het verblijf.

Heen- en terugvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel en Pisa, Italië

Heenreis: vertrek in de ochtend, middag of avond, aankomst in de ochtend, middag of avond

Terugreis: vertrek in de ochtend, middag of avond, aankomst in de ochtend, middag of avond

Vanaf Amsterdam vlieg je met Transavia of EasyJet en vanaf Eindhoven en Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair.

Als er meerdere vluchtmogelijkheden zijn per dag is het tarief gebaseerd op de goedkoopste vlucht.

Bij Transavia, EasyJet en Ryanair kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm (zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij). Als je extra hand- of ruimbagage wilt meenemen, kun je contact opnemen met de touroperator.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Style in Travel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Style in Travel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031 20 428 05 55 of via e-mail op secretescapes@styleintravel.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.styleintravel.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Style in Travel bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Style in Travel met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.