• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief
  • Activiteit inclusief

5*-luxe in glinsterend Dubai & de idyllische Malediven

  • Rondreis
  • 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 of 16 nachten
  • Malediven, Verenigde Arabische Emiraten
prijs vanaf € 2.189 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 4.378
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 51 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Vijfsterren-glamour in Dubai's Palm Jumeirah met zalige eilandontsnapping naar de Malediven - incl. vluchten, transfers en optionele excursies

Vervul twee vakantiedromen tegelijk met deze luxe reis naar het glitterende Dubai en de dromerige Malediven. Ontdek de fascinerende stad Dubai, waar oude tradities samenkomen met ultramoderne luxe, voordat je tot rust komt met een dromerig eilandleven op de Malediven - vanuit het comfort van de beste vijfsterrenhotels. Kies daarnaast uit een overvloed aan optionele excursies in Dubai om je verblijf nog gedenkwaardiger te maken, waaronder een spectaculaire woestijnsafari met diner, een spannende stadstour en een adembenemende helikoptervlucht. Wacht niet langer en trakteer jezelf op die extra dosis luxe.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3 nachten in Radisson Beach Resort Palm Jumeirah, Dubai

  • 4, 5, 7, 9 of 11 nachten in Taj Exotica Resort & Spa, de Malediven

  • Ontbijt inbegrepen in Dubai (optionele upgrade naar halfpension of halfpension plus)

  • Halfpension inbegrepen op de Malediven

  • Inclusies bij Taj Exotica Resort & Spa:

  • • 2x lunch per persoon, per verblijf (drankjes niet inbegrepen)

  • • 20 voorgeselecteerde cocktails per villa, per verblijf

  • • 1x voorgeselecteerde spabehandeling van 60 minuten voor koppels, eenmaal per verblijf (tussen 9.00 en 12.00 uur)

  • Optionele stadstour Dubai

  • Optionele woestijnsafari met BBQ diner

  • Optionele helikoptervlucht boven Dubai

  • Groepstransfers gedurende de gehele reis

  • Retourtransfer per speedboot van en naar Velana Airport

  • Heenvlucht van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  • Doorvlucht van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten naar Malé, Malediven

  • Terugvlucht van Malé, Malediven naar Amsterdam, Brussel en Düsseldorf

Reisdetails

Dag 1 - 3: Dubai

Dubai fascineert met zijn contrasten: de ultramoderne stad ligt te midden van uitgestrekte woestijnen; levendige kruidenmarkten en soeks contrasteren met de elegantie van de grote winkelcentra, en de moderniteit van de inwoners van de stad vormt een perfecte aanvulling op de traditie en originalite…

Lees meer
Radisson Beach Resort Palm Jumeirah - Dubai - United Arab Emirates

Dag 4 - 8: Malediven

Deze verstrooiing van afgelegen atollen in de Indische Oceaan is een waar paradijs op aarde, de thuisbasis van glinsterend exotisch zeeleven en talloze ongerepte eilanden omringd door helderblauwe lagunes. Ongeëvenaarde luxe prikkelt zelfs de meest vermoeide reiziger op de Malediven, met zijn zijde…

Lees meer
Taj Exotica Resort & Spa
Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wilt maken, kies dan voor een van de volgende optionele excursies. Alle excursies kunnen tijdens het boekingsproces worden geboekt en betaald. Je ontvangt alle informatie over de excursies voor vertrek.

• Stadstour Dubai •

Ervaar de indrukwekkende contrasten van een voormalig klein dorpje in de woestijn dat uitgroeide tot een mega-metropool. Wandel langs traditionele kruiden- en goudsoeks in het hart van de oude stad, voordat je Dubai Creek oversteekt in een traditionele abra en verder in de geschiedenis van de stad duikt met een bezoek aan het Dubai Museum in Al Fahidi Fortress. Maak een korte stop voor een paar foto's bij de indrukwekkende Jumeirah-moskee en ervaar het contrast van Dubai langs de Jumeirah Beach Road, waar je de hypermoderne architectuur van het wereldberoemde luxehotel Burj al Arab kunt bewonderen.

• Woestijnsafari met BBQ diner •

Ervaar de eindeloze vergezichten van de Arabische woestijn tijdens een actievolle woestijnsafari. Bewonder de gouden duinen terwijl je over het ongerepte terrein stuift in een 4WD-voertuig en getuige bent van een magische zonsondergang. Geniet daarna van een authentieke Arabische barbecue, compleet met traditionele dansers en de mogelijkheid om henna te laten zetten. Kameelritten en shisha zijn ook beschikbaar.

• Helikoptervlucht boven Dubai •

Ontdek Dubai vanaf nieuwe hoogten tijdens een onvergetelijke helikoptervlucht boven de wolkenkrabbers en torens van de stad. Deze vlucht van 15 minuten brengt je van het Atlantis Hotel langs de Burj Al Arab, de World eilanden en de Palm Jumeirah naar Burj Khalifa, 's werelds hoogste gebouw.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Toeristen- en milieubelasting (ter plaatse te betalen)
  • Optionele excursies
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Wijzigingen opslaan

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd

Reizen in de Verenigde Arabische Emiraten

Houd er rekening mee dat hotels in de Verenigde Arabische Emiraten bij het inchecken een creditcardgarantie of contante borg vereisen. Na het uitchecken kan een bedrag worden ingehouden op de borg, bijvoorbeeld voor het gebruik van de minibar of andere diensten. Houd er rekening mee dat wanneer je met een werkvisum voor de VAE reist je mogelijk een extra toeslag dient te betalen.

Houd er rekening mee dat hotels in de Emiraten geen gasten onder de 21 jaar zonder een oudere volwassen begeleider accepteren . Er dient volgens de wet minimaal één persoon per kamer 21 jaar of ouder zijn. Houd er ook rekening mee dat er geen alcohol geschonken wordt aan personen onder de 21 jaar.

Ramadan

Houd er rekening mee dat er tijdens de vastenmaand Ramadan beperkingen kunnen gelden voor hotelactiviteiten. Alcohol wordt vaak pas na zonsondergang geschonken en de maaltijden worden overdag alleen binnen geserveerd. Het amusementsprogramma van het hotel kan geannuleerd of beperkt worden.

Toeristenbelasting in Dubai

Houd er rekening mee dat Dubai toeristenbelasting heft ("Tourism Dirham"). Dit is geldig per kamer en per nacht en dient bij het uitchecken rechtstreeks aan het hotel te worden betaald in VAE-dirhams.

Voor 5 of hoger beoordeelde hotels, resorts en deluxe appartementen is de toeristenbelasting 20 AED Voor 4 beoordeelde hotels, resorts en deluxe appartementen is de toeristenbelasting 15 AED

Milieubelasting op de Malediven

Houd er rekening mee dat de Malediven een milieubelasting heffen. Dit is ongeveer USD 6 per persoon per nacht (inclusief kinderen) en dient bij het uitchecken rechtstreeks aan het hotel te worden betaald.

Eenpersoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is gebaseerd op reisdata en reisduur. Je ziet de definitieve prijs tijdens het boekingsproces.

Korting voor derde reiziger

De korting voor een derde volwassene is gebaseerd op reisdata en reisduur. Je ziet de definitieve prijs nadat je je boeking voltooid hebt.

Kinderkorting

Op basis van twee volbetalende volwassenen per kamer krijgt één kind korting op de prijs De korting is gebaseerd op reisdata en reisduur. Je ziet de definitieve prijs nadat je je boeking voltooid hebt. Kinderen tot één jaar betalen een gereduceerd tarief en hebben geen recht op een stoel en, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, geen recht op ingecheckte bagage.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Reisverzekeringsbewijs

Je ontvangt na het boeken een reisverzekeringsbewijs.