• Accommodatie inclusief

Rondreis met eigen auto door Noord-Italië met luxe wijnproeverij

  • Vakantie
  • 7 of 10 nachten
€ 682 -19%
prijs vanaf € 559 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.118
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 176 keer geboekt

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Ontdek de smaak van Bella Italia: Self-drive rondreis met opt. verblijf in Emilia-Romagna - incl. ontbijt, 1x diner per hotel, wijnproeverij & meer

Veneto

Je rondreis langs de hoogtepunten van Noord-Italië begint in Veneto. Hier vind je een regio met duizend gezichten: Schitterende natuur, indrukwekkende bezienswaardigheden en eeuwenoude tradities die het unieke dolce vita gevoel doen herleven. Ontdek de landschappelijke diversiteit van het gebied rond het Gardameer en de unieke flair van Venetië - een lagune die zijn gelijke nergens ter wereld kent. Baan je een weg door eindeloze natuurlijke idylle met groene olijfgaarden, majestueuze bergen en gezellige dorpjes, waaronder de talrijke vissersdorpjes en badplaatsen rond Verona. Ook een bezoekje aan een van de vele thermale bronnen mag zeker niet ontbreken. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen, actieve of culturele vakantie: Veneto heeft het allemaal!

Toscane

Reis verder naar Toscane, waar je Italiaanse dromen werkelijkheid worden tussen de groengele velden met prachtige villa's, uitgestrekte olijfgaarden, bloeiende cipressen en citroenbomen. Geniet van de onmiskenbare Toscaanse keuken, gepaard met heerlijke wijnen, en ontdek de cultuur van de regio op je eigen tempo. Van glooiende heuvellandschappen en wijngaarden tot cultuurschatten uit de Middeleeuwen en de Renaissance, plus de rustgevende kustlijn met brede zandstranden; er is voor iedere vakantieganger wat wils. Bezoek zeker een van de middeleeuwse steden zoals Pisa, Florence, Lucca en Siena tijdens een culturele dagtrip.

Emilia-Romagna (optioneel)

Voor een extra dosis genieten kun je je reis verlengen met een optioneel verblijf in Emilia-Romagna, gelegen tussen de rivier de Po en de Apennijnen. Deze vruchtbare regio, dat door de ligging aan de Adriatische Zee beschikt over een mild klimaat, staat vooral bekend om zijn uitgestrekte wijngaarden, majestueuze bergen en het authentieke Italiaanse dorpsleven dat zich overal om je heen afspeelt. Maar laat je niet alleen door het land en zijn inwoners inspireren - de Italiaanse keuken is de echte reden waarom er zoveel gasten keer op keer naar de regio terugkeren. Emilia-Romagna is een waar paradijs voor fijnproevers, waar je kunt smullen van huisgemaakte pasta, verse pizza en de zoetste desserts. De heerlijke wijnen uit de regio maken je culinaire ervaring compleet.

Piëmont

In Piëmont gaat alles op zijn eigen tempo: neem de tijd om te genieten van uitstekende gerechten, bewonder de natuur, en geef jezelf over aan heerlijk nietsdoen. Met uitgestrekte weiden vol hazelaars, de machtige Monte Rosa en het glinsterende Ortameer en Lago Maggiore binnen handbereik, vind je hier een stukje ongerept Italië waar je meteen verliefd op wordt. Leun na een lange wandeling achterover met een van de speciale wijnen uit de regio: de Barolo. Deze kwaliteitswijn belichaamt de culinaire scene van Piëmont in de liefde en aandacht waarmee het wordt geproduceerd. Laat de wijnliefhebber in je los in dit culinaire en natuurlijke pareltje van Noord-Italië.

Goed om te weten

Bij de rondreis van 7 nachten verblijf je 2 nachten in Veneto, 2 nachten in Toscane en 3 nachten in Piëmont Bij de rondreis van 10 nachten verblijf je 2 nachten in Veneto, 3 nachten in Toscane, 2 nachten in Emilia-Romagna en 3 nachten in Piëmont

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 nachten in een Standaardkamer bij Villa Tacchi, Gazzo, Venetië

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer bij Hotel Adua Regina di Saba, Montecatini Terme, Toscane

  • Optioneel: 2 nachten in een Standaardkamer bij Hotel Conte Verde, Montecchio, Emilia-Romagna

  • 3 nachten in een Standaardkamer bij Hotel Corte Albertina, Bra, Piëmont

  • Ontbijt bij alle hotels

  • Inclusies bij Villa Tacchi:

  • 1x diner proeverij met driegangenmenu (excl. drankjes)

  • 1x wijnproeverij bij nabijgelegen wijngaard Col Dovigo of Pegoraro (gesloten op zondag, de wijngaard is met de eigen auto bereikbaar)

  • 1x welkomstgeschenkje op de kamer

  • Gebruik van de buitenzwembaden (mei t/m september)

  • Parkeren (indien beschikbaar)

  • Inclusies bij Hotel Adua Regina di Saba:

  • 1x diner met driegangen keuzemenu

  • 1x wijnproeverij bij wijngaard Carmignani (gesloten op zondag)

  • Gebruik van het binnenzwembad

  • Inclusies bij Hotel Conte Verde:

  • 1x diner met driegangen keuzemenu

  • 1x wijnproeverij bij nabijgelegen wijnkelder

  • Parkeren (indien beschikbaar)

  • Inclusies bij Hotel Corte Albertina:

  • 1x diner proeverij met viergangenmenu bij Restaurant Albergo dell'Agenzia (aperitief, 1e & 2e gang, dessert)

  • 1x wijnproeverij bij wijngaard Banda del Vino (excl. €12 per persoon voor de wijnkaart)

  • 1x Welkomstgeschenkje op de kamer (lokaal product)

  • Parkeren (indien beschikbaar)

  • De touroperator voor deze reis is Neon Reisen GmbH

Reisdetails

Dag 1 & 2: Villa Tacchi, Gazzo, Veneto (2 nachten)

Villa Tacchi, gelegen in de gemeente Gazzo, staat met zijn Palladiaanse pracht en Venetiaanse achtergrond uit de 17e eeuw garant voor mediterrane geluksmomenten, waar je naar hartenlust van kunt genieten dankzij het uitgestrekte park en het rustieke restaurant La Tavernetta.

*Hotelfacilite…

Lees meer

Dag 3 & 4: Hotel Adua Regina di Saba, Montecatini Terme, Toscane (2 of 3 nachten)

In het centrum van de Art-Nouveau metropool Montecatini Terme wacht je een warm onthaal bij Hotel Adua Regina di Saba. Kom tot rust in een van de binnen- en buitenzwembaden, belevenisdouches, de hamam en de spa, en laat je daarna culinair verrassen door de Italiaanse keuken in het hotelrestaurant. …

Lees meer

Dag 5 & 6: Optioneel: Hotel Conte Verde, Montecchio, Emilia-Romagna (2 nachten)

Verscholen in de regio Emilia-Romagna, tussen de provincies Parma en Reggio Emilia, ligt het Hotel Conte Verde in Montecchio. Ontdek de natuur rondom het hotel en het privépark van ongeveer 5000 m2, en laat je smaakpapillen verwennen in het restaurant van het hotel dat vol trots traditionele gerech…

Lees meer

Dag 7 - 9: Hotel Albergo Corte Albertina, Bra, Piëmont (3 nachten)

Breng de nacht door in een voormalig herenhuis dat is omgebouwd tot een comfortabel hotel. Foodies zijn hier in goede handen: je kunt ‘s ochtends genieten van een heerlijk ontbijtbuffet van verse streekproducten, en het hotel zet zich bij ieder gerecht in voor de slow food-beweging. Het hotel is da…

Lees meer
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief heen- en terugreis
  • €1,50 toeristenbelasting per persoon (vanaf 10 jaar) per nacht. Dit dien je ter plaatse af te rekenen.
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Neon Reisen GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Neon Reisen GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +318009950599 of via e-mail op support.benl@neon-reisen.de. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: http://www.neon-reisen.de

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Alternatief hotel

Mogelijk wordt Hotel Manzoni als alternatief hotel aangeboden in Montecatini Terme, Toscane

Speciale voorwaarden Neon Reisen GmbH

De touroperator voor deze reis is Neon Reisen GmbH. Houd er rekening mee dat er voor deze tour speciale voorwaarden en betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn.