Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief
  • Activiteit inclusief

Fantastische Vietnam combinatie van cultuur & strand

  • Rondreis
  • 12, 14 of 16 nachten
  • Vietnam
prijs vanaf € 2.169 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 4.338
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Unieke reis naar Vietnam met culturele hoogtepunten in Hoi An & eilandparadijs op Phu Quoc - incl. vluchten, transfers, ontbijt, massage & extra's

Ga op een bewogen reis naar twee prachtige bestemmingen in Vietnam en ervaar het beste van culturele indrukken en grenzeloze ontspanning op een dromerig strand. Exclusieve 5-sterrenhotels met tal van voorzieningen zorgen voor ultiem comfort.

Hoi An is een van de beroemdste UNESCO Werelderfgoedlocaties van Vietnam en absoluut de moeite waard. Tijdens het eerste deel van je rondreis verken je de stad met haar laagbouwhuizen en ontdek je bezienswaardigheden zoals de Japanse Brug of wandel je gewoon door de kronkelende steegjes van de stad en bewonder je de kleurrijke koopmanshuizen en Chinese tempels. Hoewel de stad ongetwijfeld verankerd is in het verleden, vind je ook veel moderne cafés en bars verspreid over de stad. Het witte zand van Cua Dai Beach ligt op slechts 10 minuten rijden en biedt een andere omgeving en plezier aan zee.

Nadat je de culturele en natuurlijke hoogtepunten in Hoi An hebt verkend, wacht je een onvergetelijke vakantie in het eilandparadijs Phu Quoc. Hier aan de kust van de Zuid-Chinese Zee - in Vietnam bekend als de Oostzee - kun je genieten van pure verwenidylle in een tropisch strandresort.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5 of 6 nachten in het Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness (keuze uit Deluxe kamer of Indochine kamer)

  • 5, 7 of 8 nachten in een Premium Jungle Bungalow in Ocean Bay Resort & Spa Phu Quoc

  • Ontbijt

  • Extra diensten in Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness:.

  • 1x huiscocktail per persoon, per verblijf

  • 1x viergangendiner voor twee personen, per verblijf

  • 1x viergangenlunch voor twee personen, per verblijf

  • 1x 60 minuten massage voor twee personen, per verblijf

  • 1x afternoon tea voor twee personen, per verblijf

  • Dagelijkse shuttlebus naar Hoi An

  • Andere extra diensten:

  • Optioneel: upgrade naar een hogere kamercategorie

  • Fietstocht naar Cam Thanh & Thanh Dong biologische boerderij (dag 3)

  • Sightseeing tour zuidkant van Phu Quoc eiland (dag 7 of 8, afhankelijk van de totale duur van de reis)

  • Binnenlandse vlucht van Danang naar Phu Quoc

  • Binnenlandse vlucht van Phu Quoc naar Ho Chi Minh-stad

  • Vlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem naar Đà Nẵng en terug van Ho Chi Minh-stad naar Amsterdam, Brussel Zaventem

  • Transfers tussen luchthaven en hotel

Reisdetails

Dag 1 - 5: Hoi An

Hoi An staat bekend als de meest historische stad van Vietnam, die al vele jaren verschillende invloeden heeft ondergaan dankzij haar rol als een van de meest productieve havens van het land. De architectonische meesterwerken hier zijn het meest fascinerend, waaronder de sierlijke 18e-eeuwse Japans…

Lees meer
Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness

Dag 6 - 10: Phu Quoc

Exotische wildernis, weelderig groen en prachtige zandstranden wachten op je op het grootste eiland van Vietnam, Phu Quoc. Geniet van het heerlijke nietsdoen terwijl je je ontspant onder schaduwrijke palmbomen en laat je betoveren door de heldere turquoise oceaan. Als je wat actiever wilt zijn, bre…

Lees meer
Ocean Bay Resort & Spa Phu Quoc
Excursies

Inbegrepen excursies

Fietstocht naar Cam Thanh & biologische boerderij Thanh Dong

Je wordt met een elektrische auto naar het dorp Vong Nhi gebracht, neemt de fietsen in ontvangst en begint aan een fietstocht door het dorp (ca. 6 km). Onderweg zie je vele adembenemende landschappen zoals groene water kokosnotenbossen, garnalen en rode snapper boerderijen of de rustieke schoonheid van de rijstvelden. Je bestemming is de biologische boerderij Thanh dong - een 10.000 vierkante meter grote biologische tuin die 10 lokale families ondersteunt. Je maakt een korte wandeling door de moestuin en luistert naar de levensveranderende verhalen van de boeren. Daarna doe je samen met de boeren enkele tuinieractiviteiten zoals organische meststof klaarmaken en aanbrengen, de grond harken, kruidenzaadjes zaaien, water geven of groenten oogsten. Daarna verlaat je de boerderij en neem je een mandjesboot over de Do rivier naar The Field Restaurant. Onderweg kun je je vergapen aan het prachtige landschap en het vissersleven van de dorpelingen. Voordat je terugkeert naar het hotel, neem je deel aan een kookcursus en geniet je van een Vietnamese lunch in familiestijl.

Sightseeing tour zuidkant van Phu Quoc eiland

De eerste stop op deze tour is de parelkwekerij, waar je meer leert over het proces van het kweken van schelpen voor parels. De volgende stop is een paprikakwekerij, een van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor de lokale bevolking. Phu Quoc peper is een beroemde en aromatische specialiteit. Daarna bezoek je een Sim wijnfabriek waar je wijnen zult proeven die gemaakt zijn van rozen mirte bessen. Het volgende deel van de tour neemt je mee naar Ho Quoc Pagode - het spirituele symbool van het boeddhisme voor de mensen van Phu Quoc en ook de grootste en mooiste tempel op Phu Quoc. Na het spirituele gedeelte kun je ontspannen op Sao beach, een van de mooiste stranden van Vietnam met kristalhelder blauw water en een lange strook fijn wit zand. Rijd vervolgens naar de kokosnootgevangenis en een vissausfabriek. Laatste stop: Sunset Town-Premier Village Primavera. Dit is de moderne stad met een oudwesterse Italiaanse stijl.

Optionele excursies

Red Bridge Cooking School & Tour door Hoi An

De Red Bridge Cooking School, gelegen in 1,2 hectare weelderige tropische tuinen, is een van de hoogtepunten van de culinaire scene van Hoi An. Ontmoet je chef en de andere gasten in Hai Café in de oude wijk voor een korte introductie en een welkomstdrankje. Wandel met je chef door de kleurrijke centrale markt van Hoi An en geniet van de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de bruisende markt. Leer hoe je verse producten en ingrediënten selecteert die essentieel zijn voor de Vietnamese keuken. Maak een ontspannende boottocht van 20 minuten naar de Red Bridge Cooking School. Volg een rondleiding door de kruidentuin van de school voordat je aan de praktijkgerichte kookles begint. Na de les kun je genieten van de gerechten die je hebt bereid in het prachtige restaurant met uitzicht op de rivier. In de namiddag verken je de stad Hoi An, die op de Werelderfgoedlijst staat en bekend staat om zijn goed bewaarde architectuur, autovrije straten en typische lokale keuken.

Eilandtour rond Phu Quoc (Buom Eiland, Gam Ghi Eiland & May Rut Trong Eiland)

Je gaat aan boord van de speedboot in de haven van An Thoi. Je verkent de drie mooiste eilanden in het zuiden. Bum Island heeft een onontdekt koraalrif, waar veel vissoorten leven. Voor de kust van Gam Ghi Island vind je het grootste koraalrif van Phu Quoc. Op May Rut Trong Island kun je afkoelen met een glas vers tropisch sap en een lunch. Je hebt de mogelijkheid om te snorkelen en het eiland te verkennen.

Stadstour Vung Tau

Leer de hoofdstad van de zuidelijke Vietnamese provincie Bà Rịa-Vũng Tàu kennen tijdens deze begeleide tour. Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel en rijd je ongeveer 50 kilometer tot je Vũng Tàu bereikt, waar je kunt beginnen met sightseeing. Geniet van het uitzicht op de stad vanaf een kleine heuvel en bezoek de Vũng Tàu vuurtoren (voor kleine groepen). Maak onderweg een fotostop bij het Jezusbeeld, dat een van de grootste in zijn soort ter wereld is. Ook beroemd om zijn grootte is het liggende marmeren Boeddhabeeld bij de Niet Ban Tinh Xa pagode, ongeveer 12 meter hoog en zeer indrukwekkend. Andere stops zijn een prachtige bonsai-tuin, de Villa Blanche en het stadsmuseum, evenals het vissersdorp Ben Dinh en de walvis tempel. Lunch in een plaatselijk restaurant, gevolgd door een winkelstop bij de Coop Mart supermarkt en terugkeer naar Ho Tram.

Excursie - Leven in en rond Vung Tau

Tijdens deze tour kun je het dagelijks leven en de tradities van lokale families leren kennen. Na het ontbijt in het hotel rijd je naar het dorp Hoa Long, ongeveer 35 kilometer van Ho Tram. Tijdens een eerste stop bij de gastheren kun je zien hoe rijstwijn wordt gemaakt en leer je over de lokale gebruiken. Tijdens een bezoek aan het Long Phuoc tunnelsysteem duik je dieper in de turbulente geschiedenis van het land en leer je interessante feiten over de Vietnamoorlog. Je kunt genieten van een kopje koffie in een café voordat je verder gaat naar rijstvelden en een traditioneel huis, meer dan 150 jaar oud en het thuis van verschillende generaties. Vervolgens bezoek je een tweede familie om te zien hoe ze rijstpapier maken, waar later bijvoorbeeld loempia's van worden gemaakt. Het vissersdorp Phuoc Hai biedt je de mogelijkheid om lokale vissers aan het werk te zien en de walvisbegraafplaats te bezoeken. Keer ten slotte terug naar Ho Tram.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Wijzigingen opslaan

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 2 volwassenen

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek