Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Portugal op zijn best: ontdek Lissabon & Porto met de trein

  • Rondreis
prijs vanaf € 549 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.098
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Ontdek de hoogtepunten van Portugal met een onvergetelijke treinreis langs modern Lissabon en historisch Porto, incl. ontbijt, vluchten & treintickets

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van Lissabon en Porto. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte vakantie samen te stellen.

Voorgestelde route bij 4 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Lissabon

Vandaag begint je stedentrip in Portugal. Na een korte vlucht kom je aan in Lissabon, pak dan de bus voor ongeveer 30 minuten naar America Diamonds, je hotel voor de komende twee nachten, incl. ontbijt. Maak een rustgevende wandeling door het Parque Eduardo VII voor je ontspant in je charmante kamer.

Dag 2: Lissabon

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt in het hotel voor je op pad gaat om Lissabon verder te ontdekken. Met het openbaar vervoer zoef je door de hele stad en kruis je volop je bucketlist af. Stap op een van de pittoreske gele trams en binnen de kortste tijd verken je de kantelen, torens en tuinen van Castelo de São Jorge en waan je je terug in de middeleeuwen terwijl je uitkijkt over de stad. Met tram 28 kom je onder andere langs de Arco da Rua Augusta, de kathedraal van Lissabon en het Carmoklooster. Vergeet vooral niet onderweg te stoppen bij een van de vele koffiehuizen voor een goede kop koffie en een pastel de nata (of twee!).

Dag 3: Lissabon - Porto

Vandaag stap je aan boord van de trein en geniet je van een prachtige reis vanuit de bruisende hoofdstad Lissabon naar de charmante havenstad Porto. Er is onderweg genoeg te zien: bewonder in sneltreinvaart het Portugese landschap met wijngaarden, olijfboomgaarden en pittoreske dorpjes. Eenmaal aangekomen in Porto check je in bij Tryp Porto Centro, waar je de komende twee nachten zult slapen, incl. ontbijt.

Dag 4: Porto

Of je nu gaat voor cultuur en historie of voor winkelen en lekker eten, Porto heeft voor ieder wat wils. Maak een boottocht op de Douro rivier, of bewonder het panoramische uitzicht over de stad vanaf de iconische Dom Luis I-brug. Bezoek de prachtige boekhandel Lello & Irmãe, beroemd om zijn unieke interieur en rode wenteltrap, en geniet daarna van de Portugese keuken in een van de nabijgelegen restaurants. Een proeverij van de welbekende portwijn mag zeker niet ontbreken vandaag: steek de Douro over en baan je een weg naar een van de vele wijnkelders in Vila Nova de Gaia voor een authentieke ervaring (let op: vooraf reserveren is aangeraden).

Dag 5: Porto - de gekozen luchthaven

Je reis door Portugal komt helaas vandaag ten einde: zeg Porto na de laatste snelle inkopen vaarwel en vertrek naar Porto Airport, op ongeveer 45 minuten tot 1 uur met het openbaar vervoer, of ongeveer 20 minuten met de taxi, voor je vlucht terug naar de gekozen luchthaven.

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 5 nachten verblijf je 1 extra nacht in Lissabon
  • Bij de rondreis van 6 nachten verblijf je 1 extra nacht in Lissabon en Porto
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in America Diamonds, Lissabon

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Tryp Porto Centro, Porto

  • Ontbijt

  • Treintickets (tweede klasse, geen gereserveerde stoelen) in de ochtend of middag van Lisbon Entrecampos naar Porto Campanha.

  • 1 stuk handbagage per persoon voor Transavia, KLM / TAP Portugal, Vueling en Ryanair

  • 1 stuk ruimbagage per persoon voor KLM / TAP Portugal

  • Vlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven naar Lissabon en terug van Porto naar Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven

  • De touroperator voor deze reis is Travel Store in Gorinchem, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR, IATA, DTA en BTP

Reisdetails

Dag 1 & 2: America Diamonds, Lissabon (2 of 3 nachten)

America Diamonds ligt in het centrum van Lissabon, nabij het Marquês de Pombal monument en het groene Parque Eduardo VII. Met het metrostation Picoas voor de deur ontdek je met gemak de andere hoogtepunten van de stad. Treinstation Saldanha ligt op ongeveer 5 minuten lopen.

*Hotelfaciliteiten: r…

Lees meer

Dag 3 & 4: Tryp Porto Centro, Porto (2 of 3 nachten)

Tryp Porto Centro ligt op een ideale locatie in het historische centrum van Porto. Hoogtepunten zoals de Torre dos Clérigos, Sé Catedral do Porto en Palácio da Bolsa zijn te bereiken met een pittoreske wandeling van 30 minuten, of maak gebruik van dichtbijgelegen bus- en metrolijnen. De luchthaven …

Lees meer
Reisdetails

De heenvlucht tussen Amsterdam, Brussel Charleroi of Eindhoven en Lissabon, Portugal is inbegrepen, evenals de terugvlucht tussen Porto, Portugal en Amsterdam, Brussel Charleroi of Eindhoven.

1 kleine tas van 40 x 20 x 25 cm die in de meter moet passen voor Ryanair; 1 stuk handbagage (maximaal 40 x 30 x 20cm, inclusief handvaten en wielen) voor Transavia; 1 tas die onder de stoel moet passen van 40 x 20 x 30 cm voor Vueling; 1 stuk ruimbagage (lengte + breedte + hoogte = max 158cm/23kg) voor KLM / TAP PORTUGAL (Standard of Flex ticket) is inbegrepen, evenals treintickets.

Vanaf Amsterdam vlieg je met Transavia, KLM / TAP Portugal of Vueling, vanaf Eindhoven en vanaf Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair.

Houd er rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heenvlucht tussen Amsterdam, Brussel Charleroi of Eindhoven en Lissabon

Heenreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Terugvlucht tussen Porto en Amsterdam, Brussel Charleroi of Eindhoven

Terugreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Exclusief bijdrage SGR van € 5,00 pp en afdracht Calamiteitfonds Reisgelden a € 2,50 per boeking
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travel Store is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travel Store beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +31 183 666 777 of via e-mail op deals@travelstore.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelstore.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travel Store met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.