Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Prachtige Paradores: Fly & Drive van Valencia naar Málaga

  • Rondreis
€ 1.449 -14%
prijs vanaf € 1.249 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 2.498
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Ontdek de Spaanse costa met een onvergetelijke rondreis langs historische paradores tussen Valencia en Malaga, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

Paradores zijn gevestigd in gerestaureerde kastelen, kloosters en andere historische gebouwen of liggen in een historisch uiterst interessante omgeving. Door hun kleinschaligheid ben je verzekerd van gastvrijheid en persoonlijke service. Naast die prachtige setting, vind je er veelal goede faciliteiten, van gerenommeerde golfbanen tot moderne spa's en niet te vergeten: alle comfort die je je wensen kunt. In de eersteklas restaurants van de paradores kun je kennismaken met de voortreffelijke regionale gerechten. Haute cuisine in een unieke omgeving!

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de oostkust van Spanje. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Valencia - El Saler

¡Bienvenidos a España! Je avontuur langs de Spaanse oostkust begint in Valencia, de derde grootste stad van Spanje. Zodra je op de luchthaven bent aangekomen, haal je je huurauto op en vertrek je richting El Saler, waar je de komende twee nachten in Parador de El Saler zult overnachten, incl. ontbijt. Natuurlijk kun je ook eerst een bezoek brengen aan een aantal van de hoogtepunten van Valencia. Bewonder de kathedraal van Valencia of verken de 15e-eeuwse La Lonja de la Seda, een 15e-eeuwse zijdebeurs in het historische centrum van de stad.

Dag 2: El Saler

Nadat je bent ontwaakt in de luxe parador en hebt genoten van een ontbijt, is de hele dag vrij om te besteden zoals jij dat wilt. Natuurliefhebbers zijn hier op de juiste plaats, met Natuurpark Albufera binnen handbereik: met een oppervlakte van 21.000 hectare en het grootste zoetwatermeer van het land, kun je hier urenlang dwalen en een worden met de natuur. Blijf je liever dichter bij huis? Sla dan een balletje of twee op de golfbaan naast het hotel, werk aan je kleurtje op een van de schitterende stranden in de buurt, of relax in de spa van het hotel (mogelijk toeslag).

Dag 3: El Saler - Jávea

Deze ochtend vertrek je uit El Saler en maak je de reis van ongeveer 1,5 uur naar Jávea, ook wel Xàbia genoemd. Hier zul je één nacht in Parador de Jávea vertoeven, incl. ontbijt. Jávea staat vooral bekend om zijn prachtige stranden, helder water en ontspannen sfeer. Het dichtstbijzijnde strand is de Playa del Arenal, maar ook de nabijgelegen Playa de la Grava en Playa de la Grandella zijn zeker het bezoeken waard. Beklim de rotsen van Kaap San Antonio en kijk uit over de gehele baai, of verken de smalle straatjes, pleinen en historische gebouwen van de oude binnenstad.

Dag 4: Jávea - Lorca

De volgende bestemming is Lorca, op ongeveer 2 uur en 40 minuten rijden van Jávea. Hier zul je één nacht in Parador de Lorca slapen, incl. ontbijt. Parador de Lorca ligt op het terrein van het Kasteel van Lorca, dat vroeger een grensgebied tussen christenen en moslims was. Bewonder het kasteel en het adembenemende uitzicht op de stad of het omliggende landschap en leer verderop meer over de geschiedenis van de stad in het Archeologisch museum. Dwaal aan het eind van de dag door de oude binnenstad op zoek naar het beste tapasrestaurant.

Dag 5: Lorca - Mojácar

Verken Mojácar Pueblo, een magisch wit dorpje aan het eind van de Sierra Cabrera. Boven op de top van een kleine berg staan de schitterende witte gevels in contrast met de natuurlijke omgeving. Geniet daarna van ontspannen momenten bij Mojácar Playa, met stranden die zich over circa 17 kilometer uitstrekken. Parador de Mojácar ligt nabij het strand en is dus perfect om te zwemmen, zonnebaden, watersporten te beoefenen of te wandelen langs de kust. De komende nacht zul je in dit hotel verblijven, incl. ontbijt.

Dag 6: Mojácar - Nerja

Een autorit van ongeveer 2,5 uur brengt je vandaag naar Nerja, waar je de laatste twee nachten in zult checken bij Parador de Nerja, incl. ontbijt. Onderweg kun je een tussenstop maken in het Natuurpark Cabo de Gata, waar je ruige kustlijnen, verborgen baaien, vulkanische kliffen en een rijkdom aan flora en fauna kunt ontdekken. Waaghalzen kunnen hier ook kajakken en snorkelen!

Dag 7: Nerja

Duik in de fascinerende geschiedenis van de regio en verken de Grotten van Nerja, druipsteengrotten met zo’n vijf kilometer aan ondergrondse stelsels vol spectaculaire stalactieten, stalagmieten en prehistorische schilderingen. Sta versteld van de immense Sala del Cataclismo (de zaal der rampen), met zijn imposante afmetingen en unieke akoestiek, waar je ook de grootste ondergrondse zuil ter wereld kunt vinden van wel 60 meter hoog. Geniet na je ondergrondse avonturen in de avond van heerlijke traditionele gerechten of woon een authentieke flamenco show bij.

Dag 8: Nerja - Málaga-Costa del Sol - de gekozen luchthaven

Vandaag is de laatste dag van je rondreis. Mocht je in de avond vertrekken, verken dan eerst nog even de stad voordat je de huurauto weer inlevert op de luchthaven en in het vliegtuig stapt richting huis.

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Jávea en Mojácar
  • Bij de rondreis van 11 nachten verblijf je 1 extra nacht in Jávea, Lorca, Mojácar en Nerja
  • Bij de rondreis van 14 nachten verblijf je 1 extra nacht in El Saler, Lorca en Nerja en 2 extra nachten in Jávea en Mojácar
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Parador de El Saler, El Saler (Valencia)

  • 1, 2 of 3 nacht(en) in een Standaardkamer in Parador de Jávea, Jávea

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Parador de Lorca, Lorca

  • 1, 2 of 3 nacht(en) in een Standaardkamer in Parador de Mojácar, Mojácar

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Parador de Nerja, Nerja (Málaga)

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto (categorie A) voor de duur van het verblijf

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Vlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven, Rotterdam naar Valencia en terug van Málaga naar Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven, Rotterdam

  • De touroperator voor deze reis is Style in Travel in Heerhugowaard, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR en SGRZ

Reisdetails

Dag 1 & 2: Parador de El Saler, El Saler (2 of 3 nachten)

Parador de El Saler staat bekend om zijn ligging naast een prestigieuze en internationaal erkende golfbaan. Het hotel biedt gemakkelijke toegang tot het strand en tevens tot Valencia, dat op minder dan een half uur rijden ligt. Bezoek hier bezienswaardigheden zoals de kathedraal, de Stad van de Kun…

Lees meer

Dag 3: Parador de Jávea, Jávea (1, 2 of 3 nachten)

Parador de Jávea ligt naast Arenal Beach, aan de Costa Blanca in Alicante. De stad beschikt over prachtige baaien, stranden en uitkijkpunten vanwaar je uitkijkt op de Middellandse Zee. Geniet op het hotelterras van heerlijke gerechten en ontdek historische bezienswaardigheden in de omgeving zoals h…

Lees meer

Dag 4: Parador de Lorca, Lorca (1 of 2 nachten)

Parador de Lorca ligt op het terrein van het kasteel van Lorca, een cultureel en toeristisch gebied waarin dit 21e-eeuwse hotel de ruimte deelt met middeleeuwse overblijfselen en archeologische vindplaatsen. Bewonder de overblijfselen, bezoek het centrum van Lorca op nog geen 3 kilometer afstand of…

Lees meer

Dag 5: Parador de Mojácar, Mojácar (2 of 3 nachten)

Parador de Mojácar is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een plek waar je het hele jaar door kunt genieten van rustige stranden en kunt sporten in contact met de natuur. Het hotel ligt in een van de mooiste dorpen van Spanje, niet ver van een van de stranden langs de 17 kilometer lange k…

Lees meer

Dag 6 & 7: Parador de Nerja, Nerja (2 of 3 nachten)

Parador de Nerja ligt op een klif met uitzicht op de Middellandse Zee, tussen de prachtige stranden van de kust van Málaga. Het lichte hotel beschikt over kamers met terrassen, een tuin met een buitenzwembad, een tennisbaan en een paddle tennisbaan.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, tuin, seizoens…

Lees meer
Reisdetails

De heenvlucht tussen de gekozen luchthaven en Valencia en de terugvlucht tussen Málaga en de gekozen luchthaven zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto voor de duur van het verblijf.

Heenvlucht tussen Amsterdam, Rotterdam of Brussel Charleroi en Valencia, Spanje

Vertrek in de ochtend of middag, aankomst in de ochtend, middag of avond

Heenvlucht tussen Eindhoven en Valencia, Spanje

Vertrek in de ochtend of avond, aankomst in de ochtend, middag of avond

Terugvlucht tussen Málaga, Spanje en Amsterdam, Rotterdam of Brussel Charleroi

Vertrek in de ochtend, middag of avond, aankomst in de ochtend, middag of avond

Terugvlucht tussen Málaga, Spanje en Eindhoven

Vertrek in de ochtend of middag, aankomst in de ochtend, middag of avond

Vanaf Amsterdam en Rotterdam vlieg je met Transavia en vanaf Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair. Vanaf Eindhoven vliegen zowel Transavia als Ryanair.

Als er meerdere vluchtmogelijkheden zijn per dag is het tarief gebaseerd op de goedkoopste vlucht.

Bij Transavia en Ryanair kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm (zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij). Als je extra hand- of ruimbagage wilt meenemen, kun je contact opnemen met de touroperator.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Style in Travel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Style in Travel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031 20 428 05 55 of via e-mail op secretescapes@styleintravel.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.styleintravel.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Style in Travel bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Style in Travel met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto van Avis (categorie A) voor de duur van het verblijf, op te halen en in te leveren op de luchthaven. De autohuur is inclusief onbeperkt aantal kilometers, CDW verzekering, diefstalverzekering, BTW, luchthaventoeslag en lokale toeslagen, exclusief afkoop eigen risico. Aanvullende verzekeringen kunnen ter plaatse worden afgesloten of vooraf via de touroperator. Een tweede bestuurder kan voor €6 + BTW per dag aan het contract toegevoegd worden. De bestuurder moet een creditcard met pincode op eigen naam hebben en moet minimaal 25 jaar oud zijn met een rijbewijs van minimaal één jaar oud; bestuurders onder 25 jaar betalen ter plaatse een toeslag van €17,32 + BTW per dag. Vul bij het boeken de naam van de bestuurder als eerste in.