• Vlucht inclusief
 • Accommodatie inclusief
 • Transfer inclusief
 • Activiteit inclusief

Magische reis van Bergen naar Oslo met fjordcruise en trein

 • Ervaring
 • 5 nachten
 • Noorwegen
prijs vanaf € 1.339 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 2.678
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 146 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Een prachtige ontsnapping van 5 nachten in het zuiden van Noorwegen, met luxe hotels, fjordcruise en schilderachtige trein-, bus- en veerboottransfer

Van oogverblindende landschappen tot hypermoderne kosmopolitische hubs, Zuid-Noorwegen is de ideale bestemming voor een betoverende Scandi ontsnapping. Deze wervelende tour van vijf nachten brengt de hoogtepunten van de regio binnen handbereik, met drie dagen in de pittoreske stad Bergen voordat je een mooie dagtocht door de fjorden maakt met de trein, bus en veerboot. Je eindigt in de bruisende hoofdstad Oslo, een smeltkroes van geschiedenis en moderniteit waar middeleeuwse forten en glinsterende paleizen samenkomen met avant-garde architectuur en een bloeiende foodie en stedelijke scene.

In Bergen zul je genieten van een spannende boottocht door betoverende fjordlandschappen, waar je hoge bergen, ruisende watervallen en af en toe een wild exemplaar ziet. Later op je weg naar Oslo neem je drie treinen plus een veerboot- en busreis, zodat je het adembenemende landschap van het gebied vanuit elke hoek kunt ontdekken. En als dat nog niet genoeg is, kun je je meeslepende vakantie aanvullen met spannende optionele excursies, waaronder privérondleidingen door Bergen en Oslo.

Deze aanbieding is inclusief:
 • Drie nachten in Bergen

 • Twee nachten in Oslo

 • Ontbijt op alle dagen

 • Dag 2 of 3: Fjordcruise naar Mostraumen

 • Dag 4: Majestueuze Fjorden-tour (Bergen - Voss met de trein; Voss - Gudvangen met de bus; Gudvangen - Flåm met de veerboot; Flåm - Myrdal met de trein en Myrdal - Oslo met de trein)

 • Optionele tours en excursies

 • Vlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf naar Bergen en terug van Oslo naar Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf

Reisdetails

Dag 1-3: Bergen

Je spectaculaire verblijf in het zuiden Noorwegen begint in Bergen, een idyllische havenstad omringd door de magische landschappen van de fjorden. Ooit een centrum van het Hanze handelsverbond, is de stad bezaaid met herinneringen aan haar vroegere status als handelscentrum tussen Noorwegen en Euro…

Lees meer
Hotel Bergen Børs  of vergelijkbaar

Dag 4-5: Oslo

Op dag 4 is de vroege start het meer dan waard, want je begint aan een spectaculaire reis door de fjorden richting Oslo. Je reis begint met een treinrit van Bergen naar Voss, voordat je op een bus naar Gudvangen stapt. Vanaf daar pak je een veerboot en vaar je door de prachtige fjorden naar Flåm, k…

Lees meer
Clarion Hotel The Hub  of vergelijkbaar
Optionele excursies

De volgende optionele excursies kunnen geboekt worden tijdens het boekingsproces.

Dag 3: Begeleide stadstour door Bergen

Ontdek het hart van de fjorden tijdens een privérondleiding door Bergen, langs on misbare bezienswaardigheden zoals de vis- en bloemenmarkt en de 12e-eeuwse Mariakerk, voordat je meer te weten komt over de rijke geschiedenis van de stad in het Hanzemuseum en de tour afsluit bij de door UNESCO beschermde Bryggen Hanzekade.

Duur: ca. 3 uur

Dag 5: Begeleide stadstour door Oslo

Vul je kennis van stad aan met een privérondleiding door de Noorse hoofdstad Osla, langs het prachtige Koninklijk Paleis, het parlementsgebouw en het Nationaal Theater, het imposante stadhuis en het middeleeuwse Akershus, voordat je eindigt in het bruisende havengebied van Aker Brygge.

Duur: ca. 3 uur

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Wijzigingen opslaan

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.