• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Fly & Drive door het Spaanse Baskenland

  • Rondreis
  • 7, 9 of 11 nachten
€ 1.049 -15%
prijs vanaf € 899 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.798
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 7 keer geboekt

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Van kunst in Bilbao tot strand in San Sebastian: verken betoverend Baskenland met de auto, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een vaste route langs de hoogtepunten van het Spaanse Baskenland. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Luchthaven Bilbao - Bilbao

Eenmaal aangekomen in Bilbao, haal je je huurauto op bij de luchthaven en trek je de stad in. Je logeert de komende twee nachten in Bilbao, de grootste stad van Baskenland, in Hotel Zenit Bilbao, incl. ontbijt. Highlights in deze schilderachtige stad zijn onder andere het iconische Guggenheim Museum, het Museum of Fine Arts of Bilbao en Erribera merkatua, de grootste overdekte markt van Europa.

Dag 2: Bilbao

Op je eerste volledige dag kun je nog meer bezienswaardigheden van Bilbao ontdekken, of profiteren van je huurauto en een dagtrip maken naar Playa de Sopelana met haar spectaculaire kliffen en uitzichten, of de Vizcayabrug in het nabijgelegen Getxo bewonderen - een zweefbrug van 45 meter hoog en ruim 160 meter lang die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Dag 3: Bilbao - Santander

Je tijd in Bilbao is alweer ten einde, maar geen zorgen: Santander wacht als tweede bestemming om ontdekt te worden. Maak eerst een korte omweg langs Gaztelugatxe, een klein eiland voor de kust van Biskaje met een oude 10e eeuwse kapel, voor een unieke wandeling met een onvergetelijk uitzicht als cadeau. In Santander verblijf je twee nachten in Hotel Silken Coliseum, incl. ontbijt.

Dag 4: Santander

In Santander is het schiereiland La Magdalena een must: je vindt er enkele heerlijke stranden en het imposante Palacio de la Magdalena, een voormalig koninklijk paleis uit het begin van de 20e eeuw. Ligt jouw geschiedkundige interesse wat verder terug in het verleden? Bezoek dan de grotten van Altamira en El Castillo, met tekeningen die tot 36.000 à 40.000 jaar oud zijn. Je kunt er ook voor kiezen om een uitstapje naar het schitterende Nationaal Park Picos de Europa te maken, dat op nog geen 2 uur rijden ligt.

Dag 5: Santander - Burgos

Burgos is vooral bekend om zijn bijzondere gotische kathedraal, de derde grootste van Spanje. Maar ook op culinair gebied heeft deze stad veel te bieden: in 2013 werd Burgos zelfs uitgeroepen tot culinaire hoofdstad van Spanje. Bezoek hier Museo de la Evolución Humana, de Arco de Santa Maria en struin door een wirwar van smalle straatjes in het centrum. Strijk ‘s middags neer op een terras bij Plaza Mayor voor een heerlijke lunch en een verfrissend drankje. De komende nacht zul je in Hotel Azofra verblijven, incl. ontbijt.

Dag 6: Burgos - Vitoria-Gasteiz

Vandaag trek je naar de volgende bestemming, de Baskische hoofdstad Vitoria-Gasteiz. Een aanrader onderweg is La Rioja - de belangrijkste wijnstreek van Spanje - en Bodegas Ysios, een wijnmakerij in Araba met een compleet uniek gebouw met golvend dak dat prachtig aansluit bij de rotsachtige achtergrond. Slenter ‘s avonds door de pittoreske steegjes van de historische kern van de hoofdstad en geniet van Spaanse pintxos - kleine gerechtjes die op een stukje stokbrood worden geserveerd. Je zult één nacht in Holiday Inn Express Vitoria slapen, incl. ontbijt.

Dag 7: Vitoria-Gasteiz - San Sebastian

Je ontdekkingsreis gaat vandaag verder naar San Sebastian: een populaire badplaats, surfmekka, filmstad en gastronomisch paradijs. Voor de laatste nacht check je in bij Sercotel Codina, incl. ontbijt. Een eerste prachtig uitzicht over La Concha, de beroemde zandbaai met zijn strandpromenade, heb je vanaf Monte Igueldo, die je gemakkelijk met de kabelbaan kunt bereiken. Wandel langs de elegante Belle Epoque gebouwen, het paleis van Miramar, San Bizente eliza en Basílica de Santa María del Coro, de vissershaven en het avant-gardistische gebouw Kursaal.

Dag 8: San Sebastian - Luchthaven Bilbao - de gekozen luchthaven

Op je laatste dag rijd je door het schilderachtige landschap terug naar de luchthaven van Bilbao, waar je je huurauto weer inlevert en richting de gekozen luchthaven vliegt. Agur, euskadi! (Vaarwel, Baskenland!)

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Burgos en Vitoria-Gasteiz
  • Bij de rondreis van 11 nachten verblijf je 1 extra nacht in Bilbao, Burgos, Vitoria-Gasteiz en San Sebastian
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Hotel Zenit Bilbao, Bilbao

  • 2 nachten in een Standaardkamer in Hotel Silken Coliseum, Santander

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Hotel Azofra, Burgos

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Holiday Inn Express Vitoria, Vitoria-Gasteiz

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Sercotel Codina, San Sebastian

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto voor de duur van het verblijf (categorie A/Eco, Fiat Panda of vergelijkbaar. Gratis kilometers en basisverzekering inbegrepen)

  • 1 stuk handbagage per persoon bij Vueling, Transavia en Brussels Airlines

  • 1 stuk ruimbagage per persoon bij KLM en Iberia

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Eindhoven naar Bilbao

  • De touroperator voor deze reis is Travel Store in Gorinchem, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR, IATA, DTA en BTP

Reisdetails

Dag 1 & 2: Hotel Zenit Bilbao, Bilbao (2 of 3 nachten)

Hotel Zenit Bilbao ligt midden in het stadscentrum tegenover Plaza la Casilla, in de populaire commerciële en zakenwijk Indautxu. Dankzij deze bevoorrechte locatie ligt het hotel dicht bij de Gran Via van Bilbao, het Palacio Euskalduna, het Guggenheim Museum, het busstation en het San Mamés stadion…

Lees meer

Dag 3 & 4: Hotel Silken Coliseum, Santander (2 nachten)

Hotel Silken Coliseum ligt in het centrum van Santander en bevindt zich op de plek van een voormalige bioscoop. De uitstekende locatie in het hart van de stad maakt het hotel perfect om de elegante straten, karakteristieke gebouwen en groene tuinen van de hoofdstad van Cantabrië te verkennen.

*H…

Lees meer

Dag 5: Hotel Azofra, Burgos (1 of 2 nachten)

Hotel Azofra ligt in de universiteitswijk, op nog geen 10 minuten rijden van het historische centrum van Burgos. De Koninklijke Abdij van Las Huelgas ligt op een kwartier wandelen en het Museum van de Menselijke Evolutie en de Kathedraal van Burgos bereik je al na een rit van nog geen 10 minuten. …

Lees meer

Dag 6: Holiday Inn Express Vitoria, Vitoria-Gasteiz (1 of 2 nachten)

Holiday Inn Express Vitoria ligt naast het industrieterrein Júndiz en op een kwartier rijden van Vitoria-Gasteiz. De beroemde wijnstreek Rioja Alavesa ligt op 30 kilometer van Holiday Inn Express Vitoria.

Hotelfaciliteiten: ontbijtruimte, cocktail lounge, wifi

Lees meer

Dag 7: Sercotel Codina, San Sebastian (1 of 2 nachten)

Slapen bij de zee staat ongetwijfeld bovenaan de must-do lijst voor elke reis naar San Sebastian. Sercotel Codina ligt op slechts 300 meter van het strand van Ondarreta, terwijl je de levendige sfeer van het stadscentrum slechts 2 kilometer verderop kunt vinden.

*Hotelfaciliteiten: ontbijtruimte…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht met Ryanair tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel en Bilbao, Spanje zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto.

1 stuk ruimbagage van 23 kg (KLM), 1 stuk handbagage van 40 x 20 x 25 cm (Ryanair, Vueling en Transavia) of 1 stuk handbagage van 55 x 40 x 23 cm en 8 kg (Brussels Airlines) is inbegrepen, evenals autohuur.

Vanaf Amsterdam vlieg je met Vueling, KLM of Iberia, vanaf Eindhoven vlieg je met Transavia en vanaf Brussel vlieg je met Vueling of Brussels Airlines.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heen- en terugvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel en Bilbao

Heenreis: vertrek in de ochtend of avond, aankomst in de ochtend of avond

Terugreis: vertrek in de ochtend of avond, aankomst in de ochtend of avond

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Exclusief bijdrage SGR van € 5,00 pp en afdracht Calamiteitfonds Reisgelden a € 2,50 per boeking
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travel Store is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travel Store beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +31 183 666 777 of via e-mail op deals@travelstore.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelstore.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travel Store met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto voor de duur van het verblijf (cat. A/Eco Fiat Panda of vergelijkbaar inclusief gratis kilometers en basisverzekering), op te halen en in te leveren op de luchthaven. Huurvoorwaarden: - Kilometervergoeding: onbeperkt, - Federale belastingen: 23%, - Luchthavenbelasting: inbegrepen, - Brandstof: Het voertuig met hetzelfde peil meenemen en met hetzelfde peil terugbrengen. Controleer altijd de algemene voorwaarden alvorens het contract te ondertekenen, - Minimum leeftijd: 23 jaar, - Maximum leeftijd: 75 jaar (boven de 75 jaar mogelijk met een toeslag van €100 in totaal), - Minimale geldigheidsduur rijbewijs: 1 jaar, - Aantal gewone creditcards: 1, - Let op: een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder is vereist voor de borg (prepaid kaarten of AMEX worden niet geaccepteerd).